Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb, de privátban megírom.
F, 41, dom
hát attól függ melyiket tekintjük elsőnek, de elég jó tapasztalataim vannak
F (Dom)
Nagyon jó. Először csak a kezeimet kötötte az ágyhoz, utána fenekelés. Hajhúzás, szememre is rakott szemfedőt. Aztán állatiasan megb@**0tt.
l23
Imádtam. A srác akivel voltam tudta, mit akarok. Pórázon fogva vezetett, egész idő alatt. Nem képletesen. Szó szerint! Orálisan kellett kényeztetnem. Aztán lekötözött és ő következett. Imádtam, hogy tudta, mire vágyik a legbelső énem. Ő vezetett végig. Ha más mesélné azt mondanám, ez megalázó, de így átélve, egészen felséges érzés. Leginkább olyan, mint egy tánc. A férfi vezet és, te követed és bízol benne, miközben olyan gyönyörhöz juttat, amilyet csak a legmélyebb álmaidban képzeltél el. Nyilván mindenki azt fogja mondani, hogy egy r**anc vagyok, de ez tényleg olyan, mint egy keringő, csak itt nem mindig a férfi vezet.
És még mielőtt bárki azt mondaná, hogy biztos csak szeretem, ha vernek a pasik, elárulom, nővel is volt már részem ilyen kalandban és legalább ennyire jó volt.
32/N
Nekem nagyom bejott. A legelso az volt, hogy a parom hatrakotozte a kezeimet es ugy csokolgatott, majd kielegitettuk egymast :)
Persze azota rengeteg kellek, cucc van hozza es hardcoreba nyomjuk :D
Jó volt - bár akkor még lövésem sem volt arról, hogy ezt hogy hívják, akkoriban még nem folyt a csapból is a BDSM.
Ami egyfelől jó mert elfogadottabbá válik, többen ráébrednek arra, hogy nyitni kellene ebbe az irányba. Másfelől meg rossz, mert előkerül egy csomó műdom akinek lövése sincs a dolgok mikéntjéről csak látott pár videót, vesz egy pálcát a shopban és máris azt hiszi mekkora dom, hogy kiélheti a frusztrációit (nagyon nem erről szól a BDSM).
Kikötöztem az akkori barátnőmet illetve a szemét meg be...így szexeltünk. Nagyon élvezte és én is.
Ez elég régen történt. Azota rengeteg dolgot átéltem ezzel kapcsolatban. De az volt a forduló pont...amikor rájöttem hogy sok nő abszolút nem a gyengédséget szereti.
Es hogy én ezt nagyon élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!