Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szivesen fantáziálok más pasikról, az azt jelenti hogy már nem szeretem a férjem?
Figyelt kérdés
Elvagyunk, néha vitatkozunk, és alapvetően szeretem is (persze néha annyira utálom, hogy el is válnék), le tudok feküdni vele, de azért nem mondanám, hogy beindulok rá. Viszont más pasikra igen, nincs kiszemelt, nincs konkrét alak, csak a fejemben szoktam fantáziálni. Férjemet is mindig valaki másnak képzelem, nem csak a foglalkozását, hanem a külsejét is. A fantáziám elrugaszkodott, popsztár, főnök, orvos stb., néha vm idegen egy távoli kultúrából. Tudom hogy gáz, de miért vágyok ilyesmikre, mikor itthon van a megszokott jó életem? Ti szoktatok fantáziálni ilyesmiről? Hogy lehet leszokni róla?2020. ápr. 21. 12:02
2/9 anonim válasza:
Az első adandó alaklommal meg fogod csalni. Lehet, hogy jobb ezt megelőzni és elválni még időben. Tapasztalat.
3/9 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, ez egy jelzés, hogy valami nem jó köztetek.
4/9 anonim válasza:
Próbáld kicsit feldobni a kapcsolatotokat, vagy beszéljétek meg.
5/9 anonim válasza:
igen azt, rólam fantáziálhatsz ha én is rólad
6/9 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy rengeteg romantikus regényt olvasok, meg ilyen filmeket nézek és még írok is erotikus novellákat magamnak. Lehet ez az oka?
2020. ápr. 21. 12:45
7/9 anonim válasza:
Ez nem leszokás kérdése, a tudatalattinak nem lehet parancsolni - akkor majd előjön álmodban, vagy spontán a gondolat. Próbál az elméd kompenzálni, több-kevesebb sikerrel.
A probléma, hogy a férjeddel a "megszokott jó életed" miatt vagy és nem azért mert szereted. Igen "le tudsz" vele feküdni, miközben "valaki másnak képzeled". Ennek aztán mi értelme??? Most komolyan, így akarsz, boldogtalanul élni életed végéig?
Két dolgot javasolnék... 1) Ideje lenne leülnötök beszélgetni, ha van gyerek akkor párterápia. 2) Ideje lenne gondolkozni hogy akarsz élni 5-10-20 év múlva, mivel lennél boldog... rá fogsz jönni a megoldásra.
8/9 anonim válasza:
aztan ki tudja, lehet az elso egyszeri kalandod utan nem akarsz tobbet es kap egy lokest a kapcsolat a reszedrol es minden folytatodik tovabb.
9/9 Noblesse Oblige válasza:
Igen. Hogy néha néha megesik ez az ok. De az már durva, amikor mást képzelsz a helyébe. Eltávoldtál tőle érzelmileg is és testileg is. Még lehet menteni ha akarod, de akkor őszintének kell hozzá lenned és mindkettőtöknek akarni a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!