Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jo otlet igy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jo otlet igy elmondani neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Mar tobb mint fel eve ismerjuk egymast a lannyal, majd par honap elteltevel erdeklodni kezdtunk egymas irant, de en nagyon nehezen bizok meg emberekben es sokaig nem kozeledtem feleje ugy ahogyan azt kelett volna. Most ahogy raeszmeltem, korulbelul egy honapja, hogy kell nekem es vele akarok lenni, probalom jobban a tudtara adni, hogyan erzek. O mar honapok ota elegge erosen kuldte a jeleket felem ezt lattam meg masok is lattak (munkatarsak) sokan mar meg is jegyeztek, hogy szep par lennenk meg paran ra is kerdeztek, hogy mi jarunk? Most, hogy ezt tisztaztam magamban es elhivtam setalni, nemet mondott arra hivatkozva, hogy karanten van es nem szabad kimenni. De kozben utana is kozeledik meg nagyon jol meg vagyunk egyutt ugy erzem. Vegulis a lenyeges amit kerdezni szeretnek az az, hogy elmondjam a munkahelyen neki, hogy mit is erzek es nem szeretnem, hogy majd kesobb mi lett volna ha erzesem legyen. De nemtudom megfelelo helyszine ez a munkahely, megsem olyna a kozeg, mintha ketten lennenk ott normalisabban lehet ilyenrol beszelni meg masak a reakciok is szerintem kettesben. Megmondjam vagy probaljam meg elhivni addig amig eljon es kettesbe lehetunk??
2020. ápr. 7. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hívd el randira, aztán majd ott elmondod.
2020. ápr. 7. 13:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Hivtam mar de kitert elole karantenra hivatkozva.
2020. ápr. 7. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha randira nem megy de dolgozni igen, akkor meló után kisérd haza vagy csak egy darabon és út közben tudtok beszélgetni.
2020. ápr. 7. 13:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek az az opcio, hogy a munkahelyen mondjam el nem jo. De, hogy megmomdom oszinten mit erzek az igen csak a helyszin nem. Amugy meg ez a hazakiseres sem mukodne mert messzirol jar be es autoval. :/
2020. ápr. 7. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez needy dolog. Ez nem egy villanyóra állás, hogy be kelljen diktálni. Mutatni kell, éreztetni, cselekedni. Nem mondani. Kísérd haza munkából és smárold le a végén. Még ha el is lök, utána egész nap ezen fog kattogni és beeszed magad az agyába. Így működnek a nők.
2020. ápr. 7. 14:10
 6/11 A kérdező kommentje:
A haza kiseres amint irtam nem lehetseges. De akkor ha akarmilyen alkalom lessz amikor kettesbe vagyunk meglepem. A csok egybol nemtudom foge menni mivel eleg visszahuzodo meg onbizalomhianyos vagyok/voltam mielott megismertem.
2020. ápr. 7. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne tökölj, csókold meg. Ez parancs.
2020. ápr. 7. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne tökölj tovább! Mondd meg neki! 40/F.
2020. ápr. 7. 15:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Orulok, hogy ti is igy gondoljatok. Attol tartok, hogy nehogy megijesszem azzal, hogy direkt megmondom mi a helyzet. De valahol megis ugy erzem mar erre var o is regota.
2020. ápr. 7. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd, ezt ugattam. 😄 Csak csókold meg! Istenem.
2020. ápr. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!