Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ezért elmondani neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel barátok vagyunk és ritkán találkozunk. Én már régóta szerelmes vagyok belé de tudom hogy nem lehet semmi köztünk mivel alig találkozunk meg szerintem nem is jövök be neki. Próbáltam már túllépni meg elfelejteni de nem sikerült. Utóbbi időbe talán depressziós is lettem. Arra gondoltam talán az segít ha a szemébe elmondok mindent ezzel megkonnyitve magam. Mit gondoltok segíthet?2020. febr. 26. 20:30
1/2 anonim válasza:
Támogatom az ötletet . Jól is elsülhet , ha viszont nem teszed meg ott lesz az orrod előtt az egész életedben , hogy mi történhetettbvolna
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg barátok vagytok, nem hiszem, hogy nagy baj lehet belőle, ha megbeszélitek. Lehet neked is könnyebb lesz, ha elmondod neki. Nem tudjátok megoldani, hogy gyakrabban találkozzatok? Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!