Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mensturáció alatti szexszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mensturáció alatti szexszel kapcsolatos tanácsok, tapaszalatok?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 19. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
plusz törölköző. És hátulról akkor nem szoktuk, mert az nekem olyankor fájdalmasabb
2020. ápr. 19. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam úgy szexelni, ha menstruálok. Soha nem volt még belőle probléma, ilyenkor figyeljetek a higiéniára. Magam alá szoktam tenni egy törölközőt.
2020. ápr. 19. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Sokkal szűkebbnek érezhető a punci. Terítsetek le egy lepedőt, amit nem sajnáltok. Óvatosabban kell szexelni, nehogy szét froccsenjen az a sok vér :)

Szex után úgy fog kinézni az ágy, mint egy gyilkosság helyszine.

2020. ápr. 19. 16:05
 4/11 anonim válasza:
Kevesebb előjáték kell, mert a vér jól síkosít.
2020. ápr. 19. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Gondolom, mikor nem eppen baromi eros. Bar en egy fontos randit igy csinaltam. Fajdalomcsillapito, nagyon tisztara mosas es ugynevezett soft tampon. Es sikosito. A pasi szamara minden normalis volt, de nekem a nyalkahartya erzekenyseg, mehszaj helyzete miatt sajnos fajtak a nagyobb lokesek. Nem volt neki kicsi. Es a nagyon hosszu ujjaimmal sem volt kis mutatvany kiszedni kesobb ezt a soft tampont.

Amugy konnyebben fertozodhet ilyenkor a no, a menstruacios ver nem jo szagu. Tapasztalat, hogy hiaba ertagito, megis, egy kis alkohol atmenetileg elallitja. En elotte innek bort, szepen mosakodni, es sikosito, mert nagyon erzekeny ilyenkor az ember

2020. ápr. 19. 16:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Pontosan hogy kell felrakni és kivenni a soft tampont, mennyiben más, mint a rendes tampon, csak szexshopban lehet kapni?
2020. ápr. 19. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Csináljátok análisan.
2020. ápr. 19. 17:15
 8/11 anonim ***** válasza:
GUMI! Olyankor sokkal fogékonyabb vagy a fertőzésekre. Ja, és készülj fel te is és a barátod is, hogy benne van hogy fájni fog, és nem tudjátok hagyományos úton befejezni.
2020. ápr. 19. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk semmi gond nincs vele. Annyi, hogy olyankor nem nagyon változtatunk a pózon. Pl lovaglóba végigtoljuk. Nekem nem is tűnik nagyon másnak, annyi hogy lucskos mint az Istennyila. Az meg, hogy hagyományos úton ne lehetne befejezni ( utolsó válaszoló ) számomra teljesen érthetetlen. Miért ne lehetne?

Még valami: a szag lehet kellemetlen :D

2020. ápr. 19. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 úgy gondoltam hogyha fel vannak izgulva mindketten, elkezdik, de fáj, akkor be kell fejezni, de nem hagyományos uton (vagyis nem szexszel). Kézi levezetés, orál, stb
2020. ápr. 19. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!