Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mensturáció alatti szexszel kapcsolatos tanácsok, tapaszalatok?
Sokkal szűkebbnek érezhető a punci. Terítsetek le egy lepedőt, amit nem sajnáltok. Óvatosabban kell szexelni, nehogy szét froccsenjen az a sok vér :)
Szex után úgy fog kinézni az ágy, mint egy gyilkosság helyszine.
Gondolom, mikor nem eppen baromi eros. Bar en egy fontos randit igy csinaltam. Fajdalomcsillapito, nagyon tisztara mosas es ugynevezett soft tampon. Es sikosito. A pasi szamara minden normalis volt, de nekem a nyalkahartya erzekenyseg, mehszaj helyzete miatt sajnos fajtak a nagyobb lokesek. Nem volt neki kicsi. Es a nagyon hosszu ujjaimmal sem volt kis mutatvany kiszedni kesobb ezt a soft tampont.
Amugy konnyebben fertozodhet ilyenkor a no, a menstruacios ver nem jo szagu. Tapasztalat, hogy hiaba ertagito, megis, egy kis alkohol atmenetileg elallitja. En elotte innek bort, szepen mosakodni, es sikosito, mert nagyon erzekeny ilyenkor az ember
Nekünk semmi gond nincs vele. Annyi, hogy olyankor nem nagyon változtatunk a pózon. Pl lovaglóba végigtoljuk. Nekem nem is tűnik nagyon másnak, annyi hogy lucskos mint az Istennyila. Az meg, hogy hagyományos úton ne lehetne befejezni ( utolsó válaszoló ) számomra teljesen érthetetlen. Miért ne lehetne?
Még valami: a szag lehet kellemetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!