Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók és szex?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom. Legalább 1000 ilyen kérdés van már. De megpróbálom hogy ez más legyen. Nos, tanácsokat szeretnék kérni. Mindkettőhöz. Fiú vagyok, és lassan itt lesz mindkettőnek az ideje, vagyis csók már megvolt, de nem tudom azt nevezném e annak. Tehát, ilyen kisebb cseleket, tippeket és trükköket kérnék, hogy mit tudtok nekem tanácsolni, mire ügyeljek, mi az ami pl nagyon bejön egy csajnak, hogy jussak el oda...2020. jan. 14. 22:03
1/5 anonim válasza:
1000 féle csaj van, 1000 féle személyiséggel.
2/5 anonim válasza:
Nem ártana némi petting előtte,nehogy elsülj már attól hogy lehúzod a bugyiját. És nyalj,érzéssel,és olvass szakirodalmat női erogén zónákról
3/5 anonim válasza:
Igen petting az feltétlen legyen.Illetve a nyakcsóktól a csajok elszállnak :)
5/5 anonim válasza:
GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI GUMI
Többi az jön ösztönből hidd el az első nem fog sokáig tartani. Nyelvel próbáld izgatni a csajt, ha meg előbb elélvezel mind ő akkor is próbáld nyelvel ujjal kielégíteni. De készül fel hogy az első az még nem lesz olyan jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!