Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz felnőttként milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz felnőttként milyen lányoknál van esélyem?

Figyelt kérdés
Sosem volt eddig barátnőm, régebben nagyon önbizalom hiányos voltam, de már nem annyira. Viszont hogy nem volt barátnőm, így nem vagyok magabiztos a lányoknál. A kinézetem fiatalabb mint amennyi vagyok, a külsőm átlagos lehet, nem vagyok elhízva, és igényes vagyok. 23F
2020. ápr. 19. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Nálam is ugyanez volt 23 évesen,és összejött egy bombanővel. Szóval magabiztosság és fellépés kérdése az egész.

Hajrá! ;)

2020. ápr. 19. 14:25
 2/5 Totoka666 válasza:
Egy ilyent aki szűz bármelyik csak be vállal!
2020. ápr. 19. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Én is szűz vagyok, de nálam nem lenne esélyed.

Az ilyen fiúk az agyamra mennek.. Nekem sem volt még párom mégsem vagyok önbizalomhiányos..

2020. ápr. 19. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak akiket kifejezetten izgat, ha valaki szűz és kis esetlen lehet tanítgatni ;) Szóval semmi pánik.
2020. ápr. 19. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Sok álszent válaszoló! A kérdező hála nektek még évek múltán is ezt fogja kérdezni...
2020. ápr. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!