Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randiznatok ilyen lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznatok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy van egy transzexuális lány tök cuki és már átesett több kezelésen is fiatal 23 év körüli és az isten se mondaná meg róla (habár még mindig van valami ott lent ami amúgy se működik ) ...

Mit gondoltok erről?

2020. ápr. 17. 23:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%

Amit belinkeltek:😭🤢

De van a Gigi Gorgeos na oooo 10/10, es senki nem mondana meg rola,hogy transz

2020. ápr. 18. 00:47
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Biom most,h hianyoljak a puncit,azelott meg mind anal miatt vergodott :D
2020. ápr. 18. 00:50
 23/44 anonim ***** válasza:

Akkor dobj egy képet, tényleg kíváncsi vagyok.

#8-as voltam

2020. ápr. 18. 01:01
 24/44 anonim ***** válasza:
Ki dobjon kepet?!
2020. ápr. 18. 01:11
 25/44 A kérdező kommentje:

amúgy ha annyira érdekel hogy nézek ki...

[link]

de nem vagyok egy nagy szám..

2020. ápr. 18. 01:29
 26/44 anonim ***** válasza:
80%
Pár képen látszik rajtad, hogy nem vagy (voltál) lány, de a legtöbb alapján meg nem mondanám. Szerintem sokan randiznának veled.
2020. ápr. 18. 01:40
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép vagy lányként írom nálam sokkal jobban nézel ki. :)
2020. ápr. 18. 01:44
 28/44 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg nem nézel ki rosszul, de én javasolnám a fru-frut, mert a magas homlok árulkodó. Az orr meg a széles járomcsont már nehézkesebb téma.

Oké, nem állítóm, hogy ha szembejönnél az utcán eszembe jutna, hogy fiúnak születtél:D

És ami azt illeti, tisztában vagyok azzal, hogy ha egy férfi azt hiszi a másikról, amit akar hinni, simán rágerjed, szerelmes lesz belé stb... Biztos vagyok benne, hogy akik pl itt az oldalon sextingeltek idegenekkel, azok 90%-ban nagyonis mellé lőttek, hogy hogy is néz ki a másik:D

Én képes lennék lányként nézni rád, simán randiznék veled.. a puncikérdés nem hiszem h zavarna, ha arra kerülne a sor.. nomeg sztem van bennem egy enyhe homo hajlam, szóval lehet a pénisz sem zavarna, simán tudnék úgy gondolni rád, hogy lány vagy, pénisztől függetlenül. Nem kizárt, hogy egy kis plusz gerjedelmet is okozna a dolog..;)

Járni viszont necces lenne. Nem hiszem, hogy akarnám, hogy kitudódjon, hogy farka van a menyasszonynak:D tudom, szar, de ebből a szempontból a társadalmi elvárás eléggé nyomot hagy:/

2020. ápr. 18. 03:41
 29/44 Lacc80 ***** válasza:

Nem tetszene.

Nőnek lenni nem csak a kinézetről szól.

Van bőven, akit nem zavar gondolom.

Jut is, marad is.

2020. ápr. 18. 06:04
 30/44 Lacc80 ***** válasza:
De kép alapján nem látszik különbség.
2020. ápr. 18. 06:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!