Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznatok ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy van egy transzexuális lány tök cuki és már átesett több kezelésen is fiatal 23 év körüli és az isten se mondaná meg róla (habár még mindig van valami ott lent ami amúgy se működik ) ...
Mit gondoltok erről?
2020. ápr. 17. 23:33
11/44 anonim válasza:
Én sem láttam még ebben az országban olyat, hogy tényleg lánynak tűnt az illető. Mutatsz egy képet?
12/44 anonim válasza:
# 10 Hat pedig van olyan transznemu holgy aki szebb mint egy igazi no.
13/44 anonim válasza:
Kérdező, egyébként miért kérdezed.. Igen van pár pasi, aki vevő lenne erre, sőt nem zavarná, hanem még izgatná is.
Én ilyen vagyok.
14/44 anonim válasza:
Azért ennyire nem vagyok elkeseredett, kanos. Jézusom, dehogy.
15/44 anonim válasza:
Nézhet ki akárhogy valaki de én nem tudnék azon túllépni hogy srácnak született az illető és kész. Tudom sok fejlettebb országban nem ilyen "konzervatívak" de én ilyen vagyok.
17/44 anonim válasza:
Akik azt mondják, hogy egy transzin mindneképp látszik, hogy nem lány... Nézzétek meg őt. [link]
Híres sminkes meg youtuber, nemrég coming out-olt és az egész világ ledöbbent rajta (nyilván azok, akik követik).
18/44 anonim válasza:
Kizárólag akkor ha úgy néznél ki mint Chanel Santini.
19/44 anonim válasza:
O sokkal jobb mint Chanel Santini
20/44 anonim válasza:
Okés és ha eljutunk az ágyig akkor mit is csinálnánk? Persze időnként az anál jó meg izgalmas, meg orál (előjátékként szinte kötelező), de konzervatív vagyok p.nci is kell, az meg ugye nincs neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!