Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak oszinten! Evek ota tarto (5+ ev) kapcsolatban, nem kivanjatok mas nokkel a szexet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 16:51
3/11 anonim válasza:
12 éve vagyok a feleségemmel, minden vágyamat kielégíti és a változatosságot is biztosítja. Így nem
4/11 anonim válasza:
Egy jó kapcsolatban nem. Egy szarban de.
5/11 anonim válasza:
Ahogy a #4-es írja, egy rossz kapcsolatban naná - tönkre is megy az adott kapcsolat egy idő múlva. Egy jó kapcsolatban meg nem, ha mindent meg tudunk adni egymásnak.
6/11 anonim válasza:
HA a párom szeretem, és ő is szeret,és minden nap tudunk szeretkezni, akkor nem.
7/11 anonim válasza:
Igen, kívánom, mert nem kapok meg mindent. És ki is élem a vágyaim, ha adódik lehetőség.
8/11 anonim válasza:
Fél év sem telik el úgy hogy ne dugjak meg mást
9/11 anonim válasza:
Nem, mindent megkapok tole <3 ;)
10/11 anonim válasza:
8 éve vagyunk együtt. Az elején is imádtam, de a kislányunk születése után még inkább. Most pedig terhesen ikrekkel is. Szerintem ha jó a kapcsolat és igazán szerelmes vagy nem gondolsz másra. :) Pedig aztán én nem voltam egy hűséges figura a feleségem előtti nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!