Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sorban az érett nőket kérdezném azzal kapcsolatban, hogy heti rendszerességgel mennyire kivánjátok az együttléteket?
Mindennap, az én libidóm nagyobb a pároménál
De nem baj igy még erösebben kivánom öt
Ha tehetném napi 2-3szex jolenne de igen egy érettebb nö aki gondolkodásban is az, az tudja hogy egy férfi nem szexel mindennap 2-3x
A kanos kisfiuk igen de ök se birják a tempot 3honapig max
Ez van a nöi libido kicsit erősebb
Bár én külön veszem magam mert nekem pl ha fáj a fejem vagy görcsölök a szex a legjobb gyógyír :) felszabadir ellazit, de na ehez bizalom kell
2-es, jogos az észrevételed.
Szerintem arra gondolt az 1-es, hogy a pasik biológiai okokból tinikorban és a 20-as éveik elején a legaktívabbak, akkor kívánják folyamatosan a szexet, aztán ez csillapodik, míg a nőknél pont fordítva, elősször nagyon alacsony a libidójuk, majd megy felfele.
De ez durva álltalánosítás, nagyon sok a kivétel, meg persze ez alkat,életmód stb függő.
"De ez durva álltalánosítás"
Általánosítás, de nem durva.
11 éve futok 40+ nőkkel, mint szerető.
Le se írom mennyit keféltem meg, azt meg hogy mennyivel beszélgettem erről, hát szerintem olyan 300-400 felé meguntam.
Szerintem 10-ből 8-ra igaz ez, hogy ahogy idősödnek, úgy kezd el izzani a lábuk között a gyönyör ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!