Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben gyakran érzem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben gyakran érzem, hogy szerelmet vallanék a páromnak, de máskor még nem. Más is volt így?

Figyelt kérdés

Nyilván, jól működik a szex köztünk, gyakran érzem, hogy kikívánkozik belőlem a szeretlek szó.

Csak 2 hónapja vagyunk együtt, és kedvelem nagyon de szerelemnek nem mondanám. Ő sem jelezte ezt még nekem.

Szóval biztos csak az izgalom miatt, de egyre gyakrabban érzem ezt, az aktus végével viszont ennek is vége...

Más is volt így?

2020. ápr. 16. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mivel akivel már együttvagyok, azt alap, hogy szeretem.
2020. ápr. 16. 12:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz az ember pikk pakk szerelmes, de mindenki más.
2020. ápr. 16. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

"Szerintem nem lesz az ember pikk pakk szerelmes"

Ki mondta, hogy az lesz?

Csak mondjuk nem jövök össze addig, ameddig szerelmes nem leszek. Ennyi.

2020. ápr. 17. 01:25
 4/6 exronin ***** válasza:
54%

De barátom. Az a legjobb eset, ha szinte azonnal szerelmes leszel és úgy is maradsz.

Tudod láttam már falon pókot és azt mondom, szerelem vagy van, vagy nincs, de nem lesz.

Ha úgy érzed, hogy lesz, na, az nem szerelem.

2020. ápr. 17. 04:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Voltam már így. Nagy volt a hév. Keverednek az érzések.
2020. ápr. 17. 07:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ismerem, én is voltam már így
2020. ápr. 29. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!