Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kérdés, hogy ha már én ugye hamarabb beindulok, (benedvesedek de nagyon) akkor már nem kell velem foglalkoznia a páromnak? Hisz az előjáték arra van, szinte, hogy beindítsuk a másikat nem? De én alapból könnyen beindulok?
Magyarán ha már nedves vagy a párod szarik rád és csak beteszi?
Szerintem beszéld ezt meg vele. Hogy mit szeretsz, mit szeretnél stb.
Így van, attól nedves leszel nem biztos kellő kép be is indulsz. Kell az előjáték tovább szerintem.
F
Nincs az előjátéknak kötelezően előírt fix időtartama, ha az adott helyzetben akkor és ott azt érzed mielőbb "be tövig" akkor jelezd a párodnak.
Az előjáték nem kötelezően előírt elem, inkább csak játék, javallt a még teljesebb hangulat érdekében. Van akinek ennyire, másnak annyira van "szüksége", mindenki másképpen élvezi a szexet.
Általában a nőknek az a baja, hogy nehezen nedvesednek be.
Ha neked könnyen megy az inkább szerencse.
Talán a gondolataid miatt nedvesedik be a p...d.
Az jó :)
Volt már ilyen barinőm, attól meg az előjátékot én is igénylem, jobban beindít, tovább tart az együttlét is.
Volt hogy azt mondt hogy most már meg dughatnal végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!