Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az lenne a kérdés, hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lenne a kérdés, hogy ha már én ugye hamarabb beindulok, (benedvesedek de nagyon) akkor már nem kell velem foglalkoznia a páromnak? Hisz az előjáték arra van, szinte, hogy beindítsuk a másikat nem? De én alapból könnyen beindulok?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 15. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül még lehet fokozni, az előjáték ettől még nem veszti értelmét.
2020. ápr. 15. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán ha már nedves vagy a párod szarik rád és csak beteszi?

Szerintem beszéld ezt meg vele. Hogy mit szeretsz, mit szeretnél stb.

2020. ápr. 15. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van, attól nedves leszel nem biztos kellő kép be is indulsz. Kell az előjáték tovább szerintem.

F

2020. ápr. 15. 13:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szarik rám, csak ezen gondolkodtam. Én nem szeretem ezt ,hogy még el sem kezdjük, de már folyok....
2020. ápr. 15. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az előjátéknak kötelezően előírt fix időtartama, ha az adott helyzetben akkor és ott azt érzed mielőbb "be tövig" akkor jelezd a párodnak.

Az előjáték nem kötelezően előírt elem, inkább csak játék, javallt a még teljesebb hangulat érdekében. Van akinek ennyire, másnak annyira van "szüksége", mindenki másképpen élvezi a szexet.

2020. ápr. 15. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában a nőknek az a baja, hogy nehezen nedvesednek be.

Ha neked könnyen megy az inkább szerencse.

2020. ápr. 15. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Még most így van, idővel több kell majd. Akkor viszont előnyös lesz,hogy akkor sem órák kellenek neked. Tudom.... F 48
2020. ápr. 15. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán a gondolataid miatt nedvesedik be a p...d.

Az jó :)

Volt már ilyen barinőm, attól meg az előjátékot én is igénylem, jobban beindít, tovább tart az együttlét is.

Volt hogy azt mondt hogy most már meg dughatnal végre.

2020. ápr. 15. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki! Nekem nagyon kell az előjáték 20/l
2020. ápr. 22. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!