Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszokott dolog az hogy a szülés miatt közel három honapja nem volt szex és a feleségem még csak meg sem említi hogy hiányzik neki?
Figyelt kérdés
Nálunk mondjuk nem csoda mert már két év után alig kívánt volt hogy 2-3 hét útán is visszautasított volna de mondta neki menjen francba,így lett szex,de másoknál hogy van,hogy bírják ki a szexmentességet,mindekinek nehezen megy általában ugye?még orálisan is csak egyszer elégített ki ezen időszak alatt,pedig én mindig kielégitettem úgy is ha éppen előbb mentem el mint ő,de ő nem foglakozik ilyenekkel,mondjuk nem is szeret a szájával kényeztetni2020. ápr. 16. 07:08
21/21 A kérdező kommentje:
Már vagy egy hete szexelhetnénk de nem akar mert fél meg nem áll még készen az igaz hogy elég félős,de az vicc hogy három hónap útén még csak meg sem említette hogy hiányzik neki a velem való szex,új pozitúrákat sem lehet kipróbálni,mindig csak az az egy két póz,szerepjátékot említett egyszer de azzal meg úgy vagyok hogy azt érzem másnak kell képzelnie mondjuk egy rendőrnek hogy kívánjon na nem!!
2020. ápr. 19. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!