Akik szülés előtt nagyon görcsös menzesszel küzdöttek, nektek szülés után hogyan vátozott a dolog?
Szülés óta most jött meg először és nagyon fura mert a véren kívül nincs semmi gondom, mint azelőtt. Se hányás se görcs. Ez így marad már?
Légyszi csak olyanok vászoljanak, akik szülés előtt megszenvedték a vérzést.
Igaz a 2 terhesség közt 2 menzeszem volt csak, de az nagyon könnyű.
Mindenki azt mondta, ne ijedjek meg, ha sok vér lesz meg erős.... az elsô az olyan szülés után.
Erre az első a 2-n kívül 1 napos volt..
Utànakövefkezők pedig laza 4 naposak
Teljesen elmúlt a fájdalom, a vér mennyisége nem nőtt. Kelyhet használok ezért elég pontosan nyomon tudom követni. Előtte hánytam, dupla Cataflamot toltam és alig bírtam mozogni.
Az ovu jobban fáj a szülés óta de ez más téma.
14 éves korom óta küzdöttem, a végefelé már vényköteles gyulladás- és fájdalomcsillapítokkal tudtam csak elérni, hogy kicsit használható legyek. Aztán megszületett a fiam, 4 hónapig szoptattam, rá 2 hétre megjött és azon kívül, hogy görcsölgetek semmi más panaszom nincs.
Csak remélni merem, hogy a második szüléssel nem romlik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!