Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 évesen 0 orgazmus, elegem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen 0 orgazmus, elegem lett, szexshopból rendelnék. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem masztrubáltam. Egyszerűen nem indulok be, nem megy. Volt mikor próbálkoztam tiniként, sokkal inkább rágörcsöltem, mint élveztem volna, úgyhogy feladtam.

Jelenleg másfél éve vagyok kapcsolatban, párom rettentő ügyes, mindig figyel hogy jó nekem, de képtelen vagyok ellazulni és elmenni. Belefáradtam. Megakarom tudni milyen az orgazmus.

Tényleg nem a párommal van baj. Sokszor "elvisz" olyan pontra, mikor már rándulok, meg remegek, de nem tudom elengedni magam. Félek az egésztől.

Szexelni szeretek, jó is vele, de úgy döntöttem más eszközökhöz folyamodok, hátha abban lenne egy kis sikerélményem.

Mit ajánlanátok? Vibrátorok nem tetszenek, páromnak is van pénisze, az meg kb ugyanaz csak rezeg. Valami speckóbb dolog kéne, csak én ezekhez nem értek.

Kérlek ne írjatok kanos privát üzeneteket, hogy majd ti eljuttatok a csúcsra. Szeretem a párom és szeretnék vele maradni, neki is rossz, hogy valami gáz van velem.

Kétségbe vagyok esve és mielőbbi megoldást szeretnék.

22L

2020. ápr. 14. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Vibrátoron kívül nem hiszem, hogy lenne más, ami erre való. Vibrátorokból viszont egész sok féle van, nézz szét!
2020. ápr. 14. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Neked nem kell semmilyen kütyü meg semmi, hiszed van párod, az bőven elég. Neked egy szexuális pszichológust kell felkeresned, mert lelki oka van, arra hogy nem tudsz elélvezni. Lehet olyan elnyomott vágyad van, amit nem engedsz, hogy felszínre törjön és az kellene az elélvezésedhez. Kezeltetni kell.
2020. ápr. 14. 18:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Amit még hozzátennék, mielőtt tényleg beleálltok a barátomba, hogy biztos ő a béna, hogy valószínűleg pszichés ok van a háttérben. 14 évesen veszítettem el a szüzességemet, akaratomon kívül.

Utána 6 évig férfira se néztem, a mostani párom az első, akivel lemertem feküdni. Tényleg jó vele szexelni, de nagyon rástresszelek erre, hogy nem tudok elmenni. És sokszor biztos őt is rosszul érinti.

2020. ápr. 14. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Senki nem állt bele a barátodba, és talán nem is fog! Ahogy előttem is írta valaki, ezt bizony neked kell megoldani, de nem segédeszközök garmadájával az éjjeliszekrényben, hanem egy pszichológussal. ;)
2020. ápr. 14. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Akkor tényleg keress fel egy pszichológust!

Nem egy szexjátékszer fog tudni neked ebben segíteni, hanem egy szakember.

2020. ápr. 14. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

Ha a kezed általi csiklóizgatástól nem tudsz elélvezni, akkor semmilyen segédeszköztől sem fogsz. Úgyhogy teljesen felesleges pénzt kidobnod az ablakon.

Én is a pszichológust javaslom.

2020. ápr. 14. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Szintén pszichológust mondanám, addig meg egy kis csiklóvibrátort vennék. Először egyedül kene ellazulnod annyira, hogy menjen.
2020. ápr. 14. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

"Félek az egésztől."

Mit ajánlanék?

Pszichológust. Ezt nem egy eszköz fogja helyretenni.

2020. ápr. 14. 19:21
 9/9 érdeklődő35 ***** válasza:
82%

A pszit érdemes lenne.

Próbálkozni nagyon erős vibrivel lenne érdemes. Magic wand pl. Hálózati fajta biztosabb. Ha szex közben vetnétek be amikor már csak kicsi kellene, akkor meg egy kisebb fajtáját.

2020. ápr. 15. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!