Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi orgazmus?
Kezdésnek szüless 1 nőnek a 10ből, akinek genetikailag kódolva van a hüvelyi orgazmus.
Na, utána már csak meg kell tanulnod használni...
Ha kenne rá egyszerű válasz, akkor nem lenne tobb100 ugyanilyen kérdés itt gyakorin.
Ez a miért kicsi a kukim után talán a leggyakoribb téma.
Sajnos egyedi problémák vannak és személyre szabott válaszok, és hosszú idő, ráadásul nincs rá garancia h valaha is sikerül.
De próbálkozni kell!
Kegel gyakorlatok + lovagló pozíció, én is így tanultam meg (mármint a kettőt ötvözve - begyakoroltam a kegelt, aminek a mozdulatait utána lovaglóban használtam, így már egész hamar összejött). Aztán az már csak gyakorlás kérdése volt, hogy más pozícióban is működjön, de mai napig is ugyanazt a technikát használom. Nem csak magától történik, rá kell szorítanom továbbra is, de akkor olyan, de olyan lesz a végeredmény, hogy ihaj. Bőven megér minden korábbi energiabefektetést :) Esetleg ha nem szeretnéd a pároddal együtt átélni a bénázás időszakát, egy dildó (nem vibrátor!) még mindig sokat segíthet.
Szerintem az csak a viktoriánus korból visszamaradott soviniszta baromság, hogy a nők nagy része "nem képes" hüvelyi orgazmusra, amit azok a pasik találtak ki, akik lusták voltak végigasszisztálni a nő tanulási görbéjét. Nem olyan magától értetődő és egyszerű, mint a férfi orgazmus (vagy akár csak csiklóingerléssel elélvezni), de attól még szerintem kevesebb nő az, aki tényleg alkatilag képtelen rá, mint az, aki tudomásul veszi, hogy hát igen, ez ilyen, és nem fordít rá időt és energiát, hogy megtanulja. Azt elfogadom, hogy vannak, akiknek könnyebben megy és vannak, akiknek nehezebben, de az, hogy csak a nők 20 vagy nemtudomhány százaléka legyen rá képes, az szerintem nettó baromság. Kábé mint az, hogy nem tud mindenki szoptatni, vagy hogy a menstruációnál normális, ha csak fájdalomcsillapítóval tudod átvészelni azt a pár napot.
"Szerintem az csak a viktoriánus korból visszamaradott soviniszta baromság, hogy a nők nagy része "nem képes" hüvelyi orgazmusra, amit azok a pasik találtak ki, akik lusták voltak végigasszisztálni a nő tanulási görbéjét."
Ugye tudod hogy a hüvelyi orgazmus is csiklói, csak belülről ingerli a hüvely falát körülvevő csiklót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!