Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan intenzív orgazmusom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Sok évig maszturbáltam és sokszor az volt a célom hogy gyorsan menjek el ezáltal nem volt olyan intenzív orgazmusom. Néha el húzom és olyankor intenzívebb valamennyivel. Most jelenleg van barátom de vele se olyan intenzív. Én még nem tapasztaltam például olyat hogy beleremeg a testem, vagy éppen kétszeresére nő a pulzusom. A puncim szokott lüktetni, de ennyi... Nem minden nő remeg bele ezek szerint? Vagy ti nők hogy élitek ezt meg?2020. ápr. 11. 21:49
1/1 anonim válasza:
Pasiként írom nekem is volt ilyesmi problémám, masztit felejtsd el teljes mértékben ha van pasid.
Ha nem lenne akkor is csak hossza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!