Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta van orgazmusom szex közben, nem nyújt olyan intenzív élményt a maszturbáció. Valakivel volt hasonló?
Eddig négy partnerem volt, akik közül az első kettővel nem jutottam el az orgazmusig, viszont a második kettővel mindig hatalmasat élveztem.
Előtte olyan durván nagy orgazmusaim voltak önkielégítés során, hogy hihetetlen, de valahogy azóta sosem olyan erős, közép fokozatnak nevezném. Kellemes, de nem elég, egyszerűen hiányzik a behatolás.
Az utolsó partneremmel egy hónapja lett vége a viszonyunknak és van bennem egy hiányérzet.
19/L
Én mióta nem vagyok szűz, azóta nem okoz olyan nagy örömöt a maszti. Arra jó, hogyha nagyon hiányzik már a szex, de nem pótolja, nekem is hiányérzetem van olyankor hogy nincs bennem semmi.
Úgyhogy megértelek..
23N
Én is csak akkor csinálom, amikor már a falat kaparom és még mindig nem tudunk együtt lenni a párommal. Elélvezek, tart 3 mp-ig, utána minden elmúlik és még "éhesebb" vagyok. Szóval nekem se olyan jó már.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!