Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta intimebb a csók a szexnél?
Több lánytól is hallottam már, hogy ők egyéjszakás kalandnál nem csókolóznak mert az túl intim számunkra. Én meg ilyenkor nem tudom ezt megérteni, hogy egy csók hogyan lehet intimebb az orálnál, a szexnél és az análnál, amik simán beleférnek egy kalandnál is nekik.
Nincs azzal semmi gond ha egy lány így gondolja de számomra akkor is nevetséges. Én ebben csak egy kifogást látok, hogy ne érezzék magukat az egyéjszakás lányok olcsónak.
Szerintem is intimebb, vagyis több érzelemről árulkodik.
Azért, mert önmagában az, hogy a számba tolakszik egy nyelv, semmiféle gyönyörérzettel nem jár. Sőt, egy idegen vagy közömbös embertől kifejezetten undorító.
A csikló és a hüvely érintése gyönyörérzettel jár és ezt a gyönyört valamilyen szinten akár egy érzéketlen tárgy is ki tudja váltani.
Amitől a csók olyan iszonyatosan jó tud lenni, az az érzelmi többlet és semmi más. Nem feltétlen szerelem, mert csókolóztam már szeretetből/szimpátiából is, de szerelemben összehasonlíthatatlanul jobb.
A szex is jobb szerelemből, de az akár egy banánnal is gyönyörteljes lehet.
#21 "Szerintem is intimebb vagyis több érzelemről árulkodik.
Azért mert önmagában az, hogy a számba tolakszik egy nyelv, semmiféle gyönyörézettel nem jár. Sőt egy idegen vagy közömbös embertől kifejezetten undorító."
Ha jól értem az nagyon intim dolog ha egy nyelv tolakszik a szádba és semmiféle gyönyörérzettel nem jár, de ha egy pénisz tolakszik a szádba az már nem intim és gyönyörrel jár? Az, hogy egy idegen és közömbös férfi farkát a szádba veszed nem undorít a nyelvével ellentétben?
#23 Nem értek egyet az itteni válaszokkal ezért is szeretném megérteni az ő állásfoglalásukat ebben a kérdésben.
A legtöbb válaszban annyi szerepel, hogy a csók az érzelmeket jelenti ezért nem csókólóznak kaland esetén viszont olyan szinten pippantják le a csávót, hogy csak na. Szerintem a "csak azért mert csak" típusú válasz nem válasz.
Amikor valaki a saját tetteit nem tudja rendesen megindokolni hanem csak egy sokat elmonditt rigmust szajkóz, az számomra nonszensz. Példa erre a #21 válasz és a rá feltett #22 kérdésem. Ezért is van, hogy többször is visszakérdezten, nem pedig trollkidás vagy kötözködés volt a szándékom.
A közben feltett kérdéseimre amiket a válaszaikra írtam, nem igazán érkezett felelet. Talán csak nem azért mert nem tudják megindokolni? Ez viszont sokat elárul.
Van erről a kérdésről bennem egy kialakult kép és szerettem volna mások indoklását is meghallgatni erről. Mindenki elmondta azt, hogy a csók az intimebb neki de senki nem indokolta meg azt, hogy miért intimebb az.
Semmi gondom vele ha valaki így gondolja, viszont érdekel, hogy miért tartják intimebbnek és az érzelmek szimbólumának a csókot. Úgy gondolom erre még nem kaptam választ.
#23 Nem tudok, hogy van-e bármi egyéb gondod a kérdésemmel? Ha valami miatt a kérdésem sértő rád nézve akkor elnézést, legfeljebb nem válaszolsz rá.
#25 "tizedannyira se élvezem mint a csókot"
Egyéjszakás kalandnál is jobban szereted a csókot az orálnál vagy ez csak a párkapcsolatban érvényes?
23as vagyok
A dolog meg van indokolva épp eléggé: a csók érzelmekről szól, a szex meg nem feltétlen.
Te túl mechanikusan nézed.. nem az a lényeg, hogy a száj használata az érzelmes.. A csók, mint cselekvés, az az érzelmes. A szopás a szexhez tartozik, hiába szájjal történik. Az evés is szájjal történik, mégsincs semmi köze az egészhez:D
Továbbra sem értem, hogy mások szemében mi ez a nagy pátosz a csók és az érzelmek kapcsolatáról, hisz csak az hangzik el, hogy a csók az érzelmekről szól és pont.
Vannak olyan dolgok amiket, ha az ember elsőre nem ért meg akkor valószínűleg sosem fog. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Hűű.... Én most legalább annyira érzem magam csodabogárnak, mint a kérdező. (nő vagyok)
Én sem értem, komolyan:
1. A csókhoz sem kell érzelem,elég egy jó csókhoz is a kémia, vonzalom sokszor. (Igen, alap esetben azzal csókolózunk, aki tetszik is, de alap esetben dugni is azzal dugunk, aki tetszik is.. Mindkettőhöz társulhat érzelem, meg lehet érzelem nélkül is)
2. Én mondjuk nem dugok csak úgy random idegenekkel, egyéjszakásaim sem igazán voltak. (ami volt, és annak is indult, ott is szenvedélyes csókkal indult az egész. El sem tudtam volna képzelni, hogy hozzám érjen csók nélkül, nálam ez a szex-el jár, default.)
Mi ez, üres reszelés? Hát ez nagyon jól hangzik..
Minek?? Akkor miért nem maszturbál ennyi erővel otthon valaki? Több értelme enne így nincs. Azért hogy benne legyen valami, arra vannak még elég jó segédeszközök is.
Én nem tudom/tudnám igazi kontakt nélkül belemenni, pontosabban: nem tudnék olyan emberrel lefeküdni, akinek nem vágynék a csókjára. Számomra ez hihetetlen.
Meg ez olyan hogy csak félig csinálunk valamit, nem? Én igazán át adom magam abban a helyzetben és pillanatban.
A prostiknál nyilván tiszta, miért nem vágynak a kuncsaftok csókjára, vicces pont ezt idekeverni ugye látjátok.. A prosti nem azért fekszik le mindenféle alakkal, mert kívánja... Azért aki nem qrva vagy golddigger azért csak megválogatja valamilyen szinten, kivel fekszik össze, ideális esetben azért olyannal, aki tetszik is, és nem az utcai kukással a sarokról..
De nem vágom a nőtársaimat, tényleg manapság minden csöves trógerrel is összefekszik mindenki, értsd olyanokkal is magatokba engedtek, akiket MEG SEM CSÓKOLTOK?
Lehet reszelni, meg lehet a másikat maszturbációs objektnek használni, bár én sem értem őszintén egy cseppet sem, ebben mi a jó.
Ha már szexelek valakivel, akkor én azt kívánom. Ha nincs meg a kémia, a szex is felesleges, úgy se lesz olyan jó. A szex nekem meg pl elképzelhetetlen csók nélkül.
xy.adik indok: egyszer egy srác erőszakosan próbált és végül le is kapott.. Minden volt, csak nem intim. Szexre is invitált, és nyilvánvalóan az lett volna az intimebb. A csók is gáz volt. A szex még gázabb lett volna jesszus..
De olyan is volt, hogy buliba random smároltam valakivel a pia miatt.. (csak hogy ne gondolja senki, hogy szentként prédikálok).. Nem volt szerelem vagy érzelem elhihetitek, de mégis meglepően jó volt.
Long stroy short: számomra érthetetlen nőként ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!