Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta intimebb a csók a szexnél?
Több lánytól is hallottam már, hogy ők egyéjszakás kalandnál nem csókolóznak mert az túl intim számunkra. Én meg ilyenkor nem tudom ezt megérteni, hogy egy csók hogyan lehet intimebb az orálnál, a szexnél és az análnál, amik simán beleférnek egy kalandnál is nekik.
Nincs azzal semmi gond ha egy lány így gondolja de számomra akkor is nevetséges. Én ebben csak egy kifogást látok, hogy ne érezzék magukat az egyéjszakás lányok olcsónak.
én is így gondolom
régen a csók egy lépcsőfok volt a szex felé
Szex =/= szeretkezés
Szex < Csók < Szeretkezés
#2 Ha egy csaj hannyatt fekve széttárt lábakkal nyög miközben én nyalom és ujjazom, az a csók előtt van mert a csók az sokkal intimebb dolog?
#3 Én srác vagyok de olyan csajjal nem fekszem le aki nem szimpatikus vagy netán undorodnék tőle. Nekem a szimpátia alapfeltétele a szexnek.
Az egyéjszakás kaland a kielégülésről, a test öröméről szól.
A csók viszont érzelmi vonzalomról, szerelemről.
Jó esetben a szexnek is az érzelmekről kéne szólnia, de.. hát van különbség szeretkezés és bszás között:D
Nyaktól lefelé csak testiség és a vágyak
A csókom pedig azé akit szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!