Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mióta intimebb a csók a szexnél?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta intimebb a csók a szexnél?

Figyelt kérdés

Több lánytól is hallottam már, hogy ők egyéjszakás kalandnál nem csókolóznak mert az túl intim számunkra. Én meg ilyenkor nem tudom ezt megérteni, hogy egy csók hogyan lehet intimebb az orálnál, a szexnél és az análnál, amik simán beleférnek egy kalandnál is nekik.

Nincs azzal semmi gond ha egy lány így gondolja de számomra akkor is nevetséges. Én ebben csak egy kifogást látok, hogy ne érezzék magukat az egyéjszakás lányok olcsónak.

2020. ápr. 14. 14:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

én is így gondolom

régen a csók egy lépcsőfok volt a szex felé

2020. ápr. 14. 14:49
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Szex =/= szeretkezés

Szex < Csók < Szeretkezés

2020. ápr. 14. 14:50
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
Csók csak szimpátia alapján, tudod 😆
2020. ápr. 14. 14:50
 4/29 A kérdező kommentje:

#2 Ha egy csaj hannyatt fekve széttárt lábakkal nyög miközben én nyalom és ujjazom, az a csók előtt van mert a csók az sokkal intimebb dolog?

#3 Én srác vagyok de olyan csajjal nem fekszem le aki nem szimpatikus vagy netán undorodnék tőle. Nekem a szimpátia alapfeltétele a szexnek.

2020. ápr. 14. 15:03
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Az egyéjszakás kaland a kielégülésről, a test öröméről szól.

A csók viszont érzelmi vonzalomról, szerelemről.

Jó esetben a szexnek is az érzelmekről kéne szólnia, de.. hát van különbség szeretkezés és bszás között:D

2020. ápr. 14. 15:04
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
mi a ....van ilyen? Régen a prostik nem csókolóztak mindenki más igen. Én mindig szeretnék csókot ha egy alkalmora is jön a lány abban az esetben is. 28F
2020. ápr. 14. 15:05
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez számomra is érdekes kérdés, főleg egy egyéjszakás kalandnál. Bármit lehet, csak csókolózni nem. Még a rosszlányoknál is van csók, ha szimpatikus az illető. És ezt szerencsére nem tapasztalatból írom, csak olvastam.
2020. ápr. 14. 15:06
 8/29 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem tudom megérteni, hogy egy nő miért hajlandó hamarabb bekapni egy férfi farkát mint megcsókolni az ajkait.
2020. ápr. 14. 15:10
 9/29 anonim ***** válasza:
49%
Ugye hogy érthetetlen?
2020. ápr. 14. 15:12
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyaktól lefelé csak testiség és a vágyak

A csókom pedig azé akit szeretek

2020. ápr. 14. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!