Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és mégis szeretnék lefeküdni más férfiakkal? ( bővebben lent) Nők veletek van ilyen? 20/N
Az elején tisztázom, hogy soha nem fogom megcsalni a párom!
17 évesen jöttem vele össze, nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé. De a probléma az, hogy lefeküdnek más férfiakkal is. Nagyon kívánom, hogy megdugj@nak akár többen is. Mit tegyek ellene? Más nővel is van ilyen?
Amúgy a párom nem foglalkozik annyira velem szexuálisan. Kevés az előjáték ami nagyon hiányzik, ezt mondtam is neki már, de semmi változás nincs. Vele nincs az hogy nagyon nedves vagyok, nagyon kívánom, mert túl korán beteszi... Más férfiakkal volt előjáték és a szex is más volt, ott nagyon kívántam, párom kicsit lusta ilyen téren.
Amúgy tetszik külsőre, belsőre is, tehát nem az a baj hogy ronda.
Mit tegyek?
Hát látjátok feleim így működnek a dolgok. Rossz, nem teljesen kielégítő szex -> fantáziák, vágyak megjelenése -> feszültségek a kapcsolatban (tudat alól "dolgozni" fog a kielégületlenség, a nem kiegyensúlyozott szexuális összhang) -> a párod egyre kevésbé kívánod -> kapcsolati agónia amikor már csak megszokásból vagytok együtt.
Végig akarod járni ezt az utat? Nem? Akkor beszélj a pároddal, hogy neked ez így nem okés. Ha így marad akkor csak elpazarolsz az életedből jónéhány évet mire eljutsz a fenti történet végére. Így akarod leélni az életedet, neked ennyi elég a szexből?
Egyet értek az előttem szólókkal, kommunikáció és megoldások keresése a kulcs különben valóban előbb vagy utóbb engedsz a csábításnak. Sajnos én is tapasztalatból beszélek. Sokáig állítottam, hogy a szex nem lényegre törő csak egy plusz jó, de rá kellett jönnöm, hogy ennek is jól kell működnie. Ha nem jó a szex nem leszel boldog a kapcsolatban, és tönkre fog tenni téged is és a párod is. Próbáljátok megbeszélni, mondj el neki mindent őszintén. Ha erre nem vevő akkor pedig kopp. Remélem azért, hogy sikerül megbeszélnetek ezt a dolgot, és minden rendben lesz. Ha esetleg mégsem akkor fiatal vagy, ne add fel, meg fogod találni azt, aki minden szempontból illik hozzád. ;)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!