Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és mégis szeretnék lefeküdni más férfiakkal? ( bővebben lent) Nők veletek van ilyen? 20/N
Az elején tisztázom, hogy soha nem fogom megcsalni a párom!
17 évesen jöttem vele össze, nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé. De a probléma az, hogy lefeküdnek más férfiakkal is. Nagyon kívánom, hogy megdugj@nak akár többen is. Mit tegyek ellene? Más nővel is van ilyen?
Amúgy a párom nem foglalkozik annyira velem szexuálisan. Kevés az előjáték ami nagyon hiányzik, ezt mondtam is neki már, de semmi változás nincs. Vele nincs az hogy nagyon nedves vagyok, nagyon kívánom, mert túl korán beteszi... Más férfiakkal volt előjáték és a szex is más volt, ott nagyon kívántam, párom kicsit lusta ilyen téren.
Amúgy tetszik külsőre, belsőre is, tehát nem az a baj hogy ronda.
Mit tegyek?
Nagyon sokan vannak így. Attól, hogy "elkötelezett" vagy a párod felé és a szexen kívűl minden más működik köztetek még dörömbölnek a vágyak és működik a fantáziád is.
A párod mint látjuk nem tud kielégíteni, sztem csak idő kérdése mikor jutsz el odáig hogy megéld a vágyaid mással, másokkal.
Mindegy, hogy mit írsz, ennek előbb utóbb félre qrás lesz a vége, vagy vége lesz a kapcsolatnak.
Totál mások az igényeid, ő meg ezzel nem tud azonosulni.
Szóval szerintem így lesz.
F
17 évesen jöttél össze vele, előtte mégis milyen férfiakkal voltál, 15-16 évesen? Akkor még mindenki csak tapogatózik, ha azt te jobbnak élted meg, mint a jelenlegit, akkor elég egyértelmű, hogy a mostani nagyon gyengén muzsikál.
Vegyetek könyveket szexuális technikákról, együtt olvassátok ezeket és próbáljátok ki, ami tetszik. Ebben nem lehet egyikőtök sem önző.
Miért engeded neki, hogy idő előtt betegye???
Mondd neki azt, hogy még nem vagy készen. Ennyi.
Ha zokon veszi, találsz különbet, aki nem ilyen önző, hogy csak a maga javát nézi.
Ha maradsz mellette - jól jegyezd meg, amit most írok - ez a fiú nem fog tetszeni sem külsőre, sem belsőre és tényleg addig fogsz mesterkedni, hogy megcsalod. (Örökre).
Mondjon bárki bármit, az ilyen kapcsolatban nem lehet boldog lenni. Tapasztalatból mondom. Szeretheted, kedvelheted, de a fejedben mindig ez fog motoszkálni. Volt párommal ugyanígy mentünk szét. Nem tudok róla rosszat mondani, aranyos, rendes srác, de a szex nem ment.. sokszor hónapokig nem feküdtünk le egymással. Meg is csaltam. Nem szép, de sajnos megtörtént.
Előbb-utóbb te sem fogsz majd tudni ellenállni, mert IGÉNYLED a törődést, amit a párod nem ad meg.
22N
Keress olyan férfit, aki szexuálisan is pont azt adja meg, ami kell neked.
Ha meg egy pasas nem elég, akkor kezeltesd magad többel is, de csak diszkréten, nem menjen híre.
20 évesen tök felesleg azt nézned, hogy a pasasod emberként mennyi rendes, meg hogy mennyire jó férj vagy apuka lenne.
Elég ha tetszik, jó vele lenni, meg jó vele a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!