Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti látjátok azt egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti látjátok azt egy fiún ha még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés

Össze sem jönnétek ilyennek ha ezt észre vennétek?

A legnagyobb gond az hogy még 24 évesen is itt tartok :(

2020. ápr. 13. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Én azt vettem észre, hogy valami különleges orruk van a lányoknak ehhez. Egyből levágják. Érdekes.
2020. ápr. 13. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen neha lehet erezni. akkor is ha azt mondja hogy volt.
2020. ápr. 13. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Általában lehet érezni.
2020. ápr. 13. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
A nők nem tudják mit szeretnek valójában megkell őket győzni 27f szűz
2020. ápr. 13. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
És mi van akkor ha az a szűz fiú egyből jól tud teljesíteni az ágyban?? Akkor mi van??? Akkor is elutasítjátok??? Nevetséges...
2020. ápr. 13. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel semmi gond nincs, sőt erdekekt a kerdesed igy baratniimet is kerdeztem es szerintuk se gáz, hogy nem volt még varatnod 24 evesen es nem latszik meg, ha rendesen viselkedzs a lannyal akkor fel se fog neki tunni. Viszont az ágyban más, ott feltűnhet, de csak az esetleges ugyetlenkedes miatt, ami alapbol is van minden kapcsolat kezdeten, mert nem is ered a masik testen es nem tudod mi a jo neki. Semmi gaz nincs ebben.

Viszont kicsit furcsallom a mai tarsadalomban ezt a statuszt, de semmi kepp nem gaz. 😊

2020. ápr. 13. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom most az 5-ös full más világon van, vagy annyira szűz hogy már a csajokat is utálja vagy mi.. De az fix hogy ezalatt a kérdés alatt senki nem írta hogy elutasítana egy szüzet.

Amúgy a kérdésre válaszolva, igen, én azt vettem észre hogy általában egyből levágom ha egy pasinak még nem volt csaja. És ez az ágyon kívül is megállapítható. Egészen máshogy viszonyulnak a nőkhöz, csajozáshoz stb..

Mondjuk ez nem mindenkire igaz, mert van olyan ismerősöm akinek még soha nem volt barátnője, de levarrta a fél várost kB. Na, neki nem volt barátnője, de nem lehet róla elmondani.

2020. ápr. 13. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. ápr. 14. 06:36
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Lehet látni de nem gond
2020. ápr. 14. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!