Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves nőtársaim, ti is úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nőtársaim, ti is úgy látjátok, hogy a magyar pasik még b. szni is lusták?

Figyelt kérdés
Úgy értem minden elvárnak, például a kezdeményezést, meg hogy dolgozzunk rajtuk, mindenféle igényeik vannak, de ők nem teszik magukat oda és nagyon hamar el is mennek. Nőtársaim akadtatok már össze életetekben igazi jó szeretővel is...nem csak átlagosakkal?
2020. ápr. 7. 12:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik hogy te eddig csak a selejteket fogtad ki 😢
2020. ápr. 7. 12:30
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt eddig ilyen rossz tapasztalatom.
2020. ápr. 7. 12:32
 3/20 anonim ***** válasza:
14%

Amerikában ugyanerről panaszkodnak a nők.

Én csak egy átlagos magyar férfi vagyok mégis ugy adogattak egymasnak kézről kézre mikor kint éltem mint az európait aki nem lusta dugni.

Mondta is az egyik, alig több mint fel óra közepesen intenzív szex után, levegő után kapkodva, hogy “we, American girls are not used to this!!”

2020. ápr. 7. 12:33
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
És sajna pont így látom
2020. ápr. 7. 12:34
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Én azt vettem észre, hogy elvárják a topmodell alkatot, meg ne legyen saját véleményed, ne akarj karriert, az egyetlen életcélod az legyen, hogy boldoggá teszed a drága férfit, mondjuk nem árt ha van agysebész diplomád is.

Az aranyásókat, az Instagram segg modelleket utálják de azért mindegyiknek olyan nő kell,ugyanakkor a nőket mindig szidják hogy csak a külsőségek érdeklik őket.

Szexnél meg te érezd magad szerencsésnek hogy tied lehet 1,5 csodás percig a farka.

2020. ápr. 7. 12:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A jó szex kizárólag intelligencia kérdése! Nem kell hülyékkel összeállni, és ennyi! Nálam bevált!
2020. ápr. 7. 12:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Probléma,ha neked csak ilyen jut!
2020. ápr. 7. 12:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Van erre megoldás: kerüld el az öntelt, hülye, pötchöket, szájhősöket.
2020. ápr. 7. 12:41
 9/20 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, kérlek adj tippet, hogy lehet kiszúrni a lepedőakrobata pasikat, ha közben nem akarsz a világ k.rvája lenni és lefeküdni minden randipartnereddel.
2020. ápr. 7. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok az üdítő kivétel. 😅 32F kegyetlen jól qrok.
2020. ápr. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!