Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim, ti is úgy látjátok, hogy a magyar pasik még b. szni is lusták?
Amerikában ugyanerről panaszkodnak a nők.
Én csak egy átlagos magyar férfi vagyok mégis ugy adogattak egymasnak kézről kézre mikor kint éltem mint az európait aki nem lusta dugni.
Mondta is az egyik, alig több mint fel óra közepesen intenzív szex után, levegő után kapkodva, hogy “we, American girls are not used to this!!”
Én azt vettem észre, hogy elvárják a topmodell alkatot, meg ne legyen saját véleményed, ne akarj karriert, az egyetlen életcélod az legyen, hogy boldoggá teszed a drága férfit, mondjuk nem árt ha van agysebész diplomád is.
Az aranyásókat, az Instagram segg modelleket utálják de azért mindegyiknek olyan nő kell,ugyanakkor a nőket mindig szidják hogy csak a külsőségek érdeklik őket.
Szexnél meg te érezd magad szerencsésnek hogy tied lehet 1,5 csodás percig a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!