Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim, ti is úgy látjátok, hogy a magyar pasik még b. szni is lusták?
Én azt látom, hogy a megkeseredett, színvonaltalan nők/férfiak szeretnek arra panaszkodni, hogy a másik nemben mennyi a húderossz és húdehasználhatatlan ember. Az értelmesebbeknél ezt valamiért nem látom...
(Azt inkább meg se említsük, hogy a nőkről terjedt el, hogy csak fekszenek az ágyban, mint egy léc.)
Nem. Ti vagytok lusták az első lépést megtenni.
Én például nem regisztráltam soha egyetlen társkeresőre sem és Facebook profilom sincs és nem koslattam soha nők után, akikkel még szemkontaktus sem alakult ki és főleg nem jártam már-már zaklatóként a nyakukra.
Mindezt azért, mert nem akarok mindenhol kanos bölénycsordákat túlüvölteni, ami a leginkább elveszi a kedvem az egésztől, mikor rivalizálnom kell más férfiakkal, akik szintén nyomulnak a nőre.
Az internetes ismerkedés meg egy külön műfaj.
Már megint: "Kedves nőtársaim"...
Ez valami kommandó gyülekezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!