Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon pszichológiai oka lehet annak, hogy nem tudok elélvezni a párom jelenlétében?
Képtelen vagyok elérni az orgazmust amikor a barátom izgat, de még akkor se megy, ha magamnak csinálom és ő ott van.
Ha egyedül vagyok és akkor masztizok, akkor sikerül kielégülnöm.
Lehet hogy a háttérben valami pszichés dolog áll?
Igen, pszichés okai vannak, de nem biztos olyan "súlyos" a helyzet. Ha egyedül el tudod érni az orgazmust, a partnereddel nem, akkor két dolgot tehetsz:
1) Jelzed neki neked hogy jó, a maszturbációs "technikádat" próbálod átültetni az együttlétekbe. Tipp: aktus közben, vagy amikor befejeztétek akkor simán csak csináld magadnak először. Ha úgy megy akkor majd léptek a következő lépcsőfokra.
2) Engedd el magad! Az orgazmus egy olyan pillangó a réten, amit ha elkezdesz hadonászva kergetni akkor elrepül. Ha nyugodtan, stresszmentesen csak gyönyörködsz benne akkor előbb-utóbb odareppen a virágra.
Elképzelhető esetleg hogy gyerekként - tiniként ért valami trauma ami törlődött vagy eltűnt az emlékeidben és most annak az utóhatása ez a bezárás? A nők nagyon nagy százalékánál előfordul hasonló.
51/N
14-es, tiniként nem történt velem semmi hasonló, gyerekként sem feltételezek ilyesmit (persze mivel "eltűnt emlékről" beszélünk, nem is tudhatom hogy van-e ilyen vagy nincs)
De szerintemnem ért engem ilyen trauma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!