Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, első elélvezésetek lány jelenlétében hogy történt? Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Hányadik partnere voltál? Milyen kapcsolatban voltatok? Mi volt az élvezés elötti pár órában és utána lévő pár órában?
1) Az első kérdést értelmezni sem tudom.
2) 21 és 19.
3) 3.
4) Rendes.
5) Még több óra.
15 voltam, egy moziban történt (beültünk hátra a sarokba)
Elővette és nagyjából 10 rántás után el is élveztem, az oldalamra fordultam hogy ne ránk spriccelne
Az második barátnőm volt
Otthon voltunk.
14 voltam, ő 36. A kezére, alkarjára sikerült lőnöm.
Első ilyen partnerem volt.
Utánna is otthon voltunk.
Gólyatáborban leszopott egy évfolyamtársam, a szájába élveztem.
19 évesek voltunk mindketten.
Második voltam neki.
Akkor még semmilyen különös kapcsolatban nem voltunk, később a barátnőm lett, bár nem tartott sokáig.
Élvezés előtt pár órában: passz, buliztunk.
Élvezés után pár órával: visszamentünk a szobámba gumiért, aztán meg is dugtam, mivel előtte lecummantott, bírtam sokáig.
19 éves voltam a lány 18, fesztiválon voltunk, előtte ittunk, táncoltunk, csókolóztunk, nem tudom hányadik partnere voltam. Alkalmi kapcsolat, de használtunk óvszert, cseréltünk számot, párszor még beszéltünk a fesztivál után is, de távol laktunk egymástól így annyiban maradt.
Aaaaah azok a boldog fiatal évek, nyári fesztiválok - jöhetne már a jóidő megint :)
1) Együtt aludtunk és ahogy hozzámbújt nekem felállt az érintésétől, bőrétől, illatától, szemeitől, ruháitól, aztán kivertem előtte.
2) 15-15
3) 0.
4) Barátok
5) Előtte: Lazultunk Utána: Arra vágytam, hogy kiverje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!