Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor életetekben először elélveztetek lány jelenlétében, hogy történt a dolog?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Hány sráccal szexelt már akkor?
Hogy jutottatok az élvezéshez, mi vezetett oda?
Petting volt, vagy szex?
Hova élveztetek?
Hány perc petting, szex után volt végetek?
Mi volt a folytatás?
Tudom sok kérdés, csak az válaszoljon, akinek ez nem probléma. Lehet privátban is akár.
Lányok is írhatnak, ha egy srác velük vesztette el a szüzességét (vagy élvezett először...).
Ne izgulj ennyire!
Jön amikor jönnie kell, nincs semmire sem szabály!
Egyre figyelj csak oda, sok előjáték, simogatás, csókolgatás.
Szex után pedig levezetés, utójáték, nem elrohan...
Kötelező beszélgetni róla, ha pedig túl korán elmentél sincs semmi baj, nem kell megijedni, van szád és kezed... tessék használni legalább addig amíg nem lesz orgazmus.
én voltam 17,a lány 24...punciba, dugástól misszionárius volt és 2 és fél órán keresztül (pontosabban azalatt 3x) és már szólt, h hagyjuk abba, mert már sok,cucc van benne 😃 de engem meg az izgatott, h jól csúszik
mostmár 30 múltam, de ez elég erősen megmaradt
A lány olyan 30 körüli lehetett.
Én 28 voltam. Beszállt a kocsiba, odaadtam a tiszteletdíjat, gumi fel, cumi, lövés.
Aztán elköszöntünk.
Én 14 voltam, a lány az osztálytársnőm, szóval ő is.
Már egy ideje jártunk. Előtte csak csókolózás volt, illetve a ruháján keresztül megengedte, hogy megfogjam a fenekét és a cicijét.
Szerettem volna látni meztelenül, de nem volt hozzá helyem. Ráadásul féltem a visszautasítástól is, hogy nála szóba sem jöhet semmiféle meztelenkedés. Próba-szerencse, elhívtam egy fürdőbe, ahol kabinos öltözők és belülről zárható kabinos tusolók is vannak. Reménykedtem, hátha hajlandó lesz velem együtt öltözni, és ha oltári mázlim lesz, talán még a közös zuhanyozásra is rábeszélhetem...
Mikor a pénztárnál egy kabinjegyet vettem kettőnknek, hát eléggé meglepődött. Pironkodva kérdezte, nem lesz-e így túl ciki az átöltözés? Tétovázott, hogy ő nagyon szégyenlős, hogy sose volt még ruha nélkül fiú előtt. Győzködtem, hogy nincs abban semmi rossz, ha egy szerelmes pár átöltözik egymás előtt. Már azt hittem, semmi sem lesz az egészből, de végül sikerült rábeszélnem. Nagy zavartan belegyezett, hogy együtt öltözzünk. Átöltözéskor ő még elfordult, én nem. Közben titkos pillantásokkal nézegettük egymást. Mindketten először vetkőztünk meztelenre a másik nem előtt. A medencében aztán sokat csókolóztunk, és a bikini felsőjét is foghattam a víz alatt. Többször mondtam, mennyire szép meztelenül.
Pár óra múlva a kabinos zuhanyzóba már első hívásra bejött velem. Szó nélkül hagyta, hogy levegyem a fürdőruháját. A felsőt és az alsót is. Akkor már nem szégyellte, hogy meztelen. Ő is lehúzta az enyémet. Aztán hagyta, hogy simogassam a csupasz cicijét, a fenekét és végül a lába közt is. Kis idő múltán ő is megfogta az enyémet. Ez vezetett oda.
Petting volt.
Nekem 1-2 perc múlva elsült, ő kb. 15 perc múlva élvezett el.
Az lett a folytatás, hogy azóta is járunk és sokat pettingelünk.
17 voltam, a lány 18. Klasszikus történet. Mindketten szüzek voltunk, bizonytalan tapasztalatlanok. De nagyon akartuk. Kis előjátékkal felhúztam, majd misszionáriusban csináltuk míg el nem mentem. Természetesen óvszerrel így abba mentem el.
Akkor este folytatás nem volt. Összebújás, simogatás, ennyi.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!