Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor életetekben először elélveztetek lány jelenlétében, hogy történt a dolog?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Hány sráccal szexelt már akkor?
Hogy jutottatok az élvezéshez, mi vezetett oda?
Petting volt, vagy szex?
Hova élveztetek?
Hány perc petting, szex után volt végetek?
Mi volt a folytatás?
Tudom sok kérdés, csak az válaszoljon, akinek ez nem probléma. Lehet privátban is akár.
Lányok is írhatnak, ha egy srác velük vesztette el a szüzességét (vagy élvezett először...).
16 évesen élveztem el először lány jelenlátében.
Egy nyári tábor volt, késő délután mentünk vissza a folyótól a táborba, mi egy kicsit lemaradtunk.
Csókolóztunk. Rajtam egy hagyományos fürdőnadrág volt, így látszott hogy bemerevedek. A lány kiszedte és símogatni kezdte a farkamat. 16 évesen úgy állt, hogy szinte lüktetett. Rábeszéltem, hogy adjon rá puszit. Látszólag nem először vett ilyet a szájába és erősen el is spricceltem alig 2 perc alatt. Az első 1-2 sugár a lány szájába ment (figyelmeztettem) de a többi az a fűre.
Nagyon élveztem. A tábor során vele szeretkeztem életemben először. - Késő este a tusolóban. Akkor gumiban és punciban mentem el - szerintem 2 percen belül.
Az exem előttem csak ilyen bulikba húzott meg lányokat.. ittasan.. de mikor osszejottunk én 15 voltam, ő 20
És érdekelt a dolog, de mégsem annyira.. úgy élvezett el először(kb 1 hónapja voltunk egutt), hogy bementem a fürdőbe és kértem, hogy maradjon nekem háttal, mert még nem akarom látni. És így vertem ki neki...
folytatás: jártunk 2 évig, azóta (szerencsére) szétmentünk
Bulizni voltunk kettesben, aztán volt itóka is. Hazakísértem, útközben sokszor megálltunk smárolni. Érezte, hogy kemény a péniszem, ezért egy ilyen smárolós helyzetben benyúlt a nadrágomba és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Eszméletlenül jó érzés volt. Aztán még pár utcával arrébb, egy közvilágítástól kevésbé érintett részen leguggolt, kivette a merev péniszem a nadrágomból és jól leszopott. Forró volt a szája és úgy szívott, hogy huh. Ráélveztem a pulcsijára, de nem is érdekelte, a szülei már aludtak mire hazaért és gyorsan bedobta a mosógépbe.
Nálam ilyen volt az első elélvezés, amiben más segített.
Minden buliban a csajokban a szexet kerestük, soha nem jött össze, egyszer, talán 19 lehettem, kimentem egy lánnyal sétálni, pont akkor kicsit inkább az érzelmekre gondoltam, arra mentem, hogy lehet lesz egy bombázó barátnőm, erre egy buszmegállóban, elkezdtünk csókolózni, majd leszopott.
Utána összejöttünk, és a nyarat együtt töltöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!