Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalkon csak degenerált fiúk vannak?
Figyelt kérdés
Gondoltam találok ott normálisat de mindegyik azzal kezdi,hogy snapchat maszti és kanos2020. ápr. 9. 20:00
11/13 anonim válasza:
Max ha nagyon unatkozol, és sok az időd akkor éri meg. 100ból 90 csávó kanos...
Mondjuk én ott ismertem meg a páromat, 4 éve együtt vagyunk szóval ne add fel :)
12/13 A kérdező kommentje:
Meg az zavar,hogy csomó 14-19 éves fiú ami nem is baj csak a 99 százaléka snapchat képcserét akar :D
2020. ápr. 10. 02:28
13/13 anonim válasza:
Aterzem...Nemreg leptem fel ra kivancsisagbol, aztan nagy nehezen jott egg normalis srac. De o is kb1 ora kellemes beszelgetes utan kilepett, meg egy szia sem fitotta tole, pedig nagyon jol elvoltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!