Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalkon csak degenerált fiúk vannak?
Figyelt kérdés
Gondoltam találok ott normálisat de mindegyik azzal kezdi,hogy snapchat maszti és kanos2020. ápr. 9. 20:00
1/13 anonim válasza:
Igen. És itt is. Közös maszti? 19/F
2/13 anonim válasza:
Igen. Ott, ha találtam 2 normális embert, a több százból. Nem éri meg a fáradtságot, mert nagyon sok órát kell beleáldoznod, hogy normális tagot találjál.
3/13 anonim válasza:
Vannak ritka kivételek, de többségében tényleg perverz degeneráltak, akárcsak ebben a kategóriában.
4/13 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb tényleg az. Kár, hogy nem találkoztunk.
5/13 anonim válasza:
Tényleg ilyen kretének vannak a nememben?
Lassan komolyan mondom, hogy gáz lesz pasinak lenni 😂
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat meg a privátokat is,együntetűen az jön le,hogy érdemes azt az oldalt hanyagolni :D
2020. ápr. 9. 20:32
7/13 A kérdező kommentje:
*egyöntetűen
2020. ápr. 9. 20:33
8/13 anonim válasza:
Nekem meg ha nagy nehezen bedob egy lányt ott, akkor "szerepjáték" "kor". Úgyhogy a lányok se jobbak ha egyáltalán valóban lányok.
9/13 anonim válasza:
Ja... meg amelyik belép aztán köszön, és eltűnik. Nem vagytok ti se jobbak ilyen téren
Ráadásul hogy várnak értelmes beszélgetést, ha semmi támpontot nem adnak, hogy mi érdekli őket?
Vagy a hogy telt a nap annyi, hogy elment valahogy.
Ebből se tudok értelmesen elindulni
Ha nézett egy filmet, már van támpont, de nincs, elvárjátok, hogy egy vadidegen a semmiből beszélgetést generáljon nektek, éd 1-2 szavast választ ha írnak
10/13 A kérdező kommentje:
Azt én is utálom,ha 3 szavas válasz van vmire annak már örülök mint állat :D általában a jól,mizu,semmi,oké,szerepjáték,kor,képcsere szavakban kimerül egy chat...
2020. ápr. 10. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!