Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy jutottunk el idáig?
Miért van az, hogy míg régen simán szinte mindenki benne volt egy filmes-klisés barátság extrákban, manapság kamu önértékelésükre hivatkozva a nők már ugyan ebbe nem mennek bele?
Miben vesz ez bármit is el az önértékelésétekből, hogyha te is akarod, és mindkettőtöknek jó?
Nem értem én már ezt a világot, pedig csak 23 vagyok.
Fél évente ha egyszer akadok olyan nőre, akivel valamit tudok kezdeni... milyen szomorú helyzet.
Vannak olyanok itt, akik kapók erre?
Úgy írod, mintha a "barátság extrákkal" ezeréves tradíció lenne, a monogám párkapcsolat keresése meg valami új hóbort. :D Akkor már inkább fordítva.
Amúgy nem az önértékelésemről szól, egyszerűen csak nincs igényem rá. Olyannal akarok szexelni, akibe beleszeretnem sem tilos (mert előbb-utóbb úgyis ez lenne a vége, és hoppon maradni szar).
#9 te mégis miről beszélsz?:DDD
Elcsábítani egy vonzó intelligens pasit nem is olyan könnyű mint hiszed. Nem mennek el minden redvával aki szétteszi a lábát ezt elhiheted.
Megtartani? Mármint hosszú távú szexkapcsolatra? Vagy kapcsolatra? Mert arról nem volt szó. Mellesleg én tipikusan olyan nő vagyok akit minden pasi el akar venni kb. Szóval ezzel se lenne gondom. Nekem magasak az elvárásaim kapcsolat terén és ők nem teljesítik. De szexre jók. Hosszabb távra szoktam tervezni nem 1-2 alkalomra. Hívom őket aztán jönnek. A legtöbb pasi akihez közöm volt belémszeretett, kérte hogy legyen több köztünk és évekig nem tudtak elfelejteni. Úgy kellett leráznom őket nagy nehezen:D (És elárulom voltam azért egy pár pasival..) szerinted akkor én most ki lettem használva?:D
Meg miféle biológiai különbséget kéne megcáfolni? Ez kifejthetnéd mit takar? És mi az hogy belemagyarázom hogy én is akartam. Egy nő sose vágyhat a szexre? Ha szexel az mindig csak színjáték?:D egy kedves ajàndék a pasinak? Vagy miaf..sz. Te ezt jutalmazásra használod mint a kutyáknál a nasit? Vagy mi?
Mellesleg nem olyan pasival kell kezdeni aki megb..sz aztán otthagy. Ha ez történik nyilván nem a legjobb forgatókönyv. Velem sose történt ilyen *kopp kopp* de biztos h sok ilyen pasi van, ezt elhiszem neked.
Megértem azt ha valakinek kellenek érzelmek a szexhez, igen ilyen van, mások vagyunk. De az amiket te itt összehordasz na az egy netto baromság...
#5 voltam
Te hol élsz amúgy?
Körülbelül ugyanannyi fiatal lányt ismerek aki kapható szexkapcsolatra, mint amennyi csak párkapcsolatban szexel. :D Rossz nőknél próbálkoztál!
Azt meg "bocsásd már meg" nekünk (az utóbbiba tartozom), hogy mások az igényeink. Milyen kamu önértékelés, meg mi az, hogy mindkettőnek jó? :D
És ha nekem nem jó, hogy valaki néha-néha szexel velem és ennyi? Bőven akad, akinek pont ez jönne kapóra.
"Ha tartom magam annyira, hogy ne csak ürítsenek belém, akkor ez nem is jöhet szóba."
Atyaég mint csak beleszarnék a csajokba...te tisztában vagy a szavak jelentésével?
Életeteadó magommal ajándékozlakmeg. Erre "belém űrit"....bameg.
Rossz nőkkel próbálkozol, vagy csak veled nem akarják...
Manapság már az az extrém ritka, amelyik nem csak ennyit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!