Mennyire igaz az a tézis, hogy manapság oda jutottunk, hogy a lányoknak sokkal fontosabb egy pasi külseje, mint 20 éve és fontosabb, mint a pasiknak a lányok kinézete?
Figyelt kérdés
A legtöbb tanulmány ezt támasztja alá. (pl-t nem írok, de mindenhol egyre gyakrabban ezt hozzák ki a felmérések).2012. nov. 2. 18:16
1/10 anonim válasza:
És akkor mi van?az emberek szépülnek is.Férfiak kondiznak.A nők sminkelik magukat,szépség klinika blablabla.
Akkor az igények miért ne mehetnének feljebb?
4/10 A kérdező kommentje:
Mehetnek feljebb, de csak a kereslet kínálattal arányosan. Az igények pedig azt látom, hogy legtöbbször a plafonon van, de a nő nem ad annyit bele, hogy ezt az igényt kiérdemelje.
2012. nov. 2. 18:27
5/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mert nem voltam még egyszerre férfi és nő.
Nőként viszont őszintén örülök ennek.
Na nem mintha olyan bűnronda lennék és kapcsolatom is van, de akkor is :)
6/10 anonim válasza:
Mert k.urvul a világ. Sajnos. Illetve degradálódnak az emberek. Szánalom.
7/10 A kérdező kommentje:
Hm.
2012. nov. 2. 18:33
8/10 A kérdező kommentje:
Tisztára kezd olyanná válni a dolog, mint az állatvilágban. A hímek a színesebbek, ők készítik a fészket is, a tojók meg csak mérlegelnek és választanak. Sokszor ezt látom az embereknél is, hogy a pasi megteremt mindent, a nő pedig beleteszi a fenekét. Most itt nem buta plázás lányokra gondoltam, hanem értelmes és kedves lányokra is. De ők is kezdenek meghibbanni valamiért.
2012. nov. 2. 18:35
9/10 anonim válasza:
Szerintem túl sokat nem változott a dolog, csak régen más számított többet (pl. jószágok mennyisége, földterület nagysága, stb). Most meg a pénz és a külső, ami bizonyos körökben a legjobban számít. Önmagában az, hogy ma jobban számít a külső, mint 20 éve igaz lehet, ezt el tudom hinni. Azt nem hiszem, hogy ez csak a lányokra igaz. Én lányként tapasztalom, hogy a fiúknak is ugyanolyan fontos a külső (ami egyébként valamilyen szinten mindenkinek fontos), mint a lányoknak. Én is sokszor tapasztalom a fiúknál, amit te írsz a lányokról, hogy az elvárások az egekben, amit meg nyújtani tudna cserébe az a béka feneke alatt van. Csak hogy egy példát említsek, nemrég olvasgattam valahol hozzászólásokat, és volt egy srác, aki baromi bunkó módon írt a lányokról, nem is nézett ki jól, sőt... de szinte minden mondatában ott volt, hogy a SZÉP lányok... Őt is csak a szép lányok érdekelték. Az meg, hogy a párod mibe teszi a seggét, és hagyod-e, hogy kihasználjon rajtad múlik. Már nem abban a korban élünk szerencsére, amikor a nő nem dolgozhatott. Régebben ugyan talán jobban kiszolgálták a férfiakat a nők, de cserébe azt a nőt el is kellett tartani. Most is vannak normális lányok, ahogy fiúk is, csak sajnos nehezen találnak egymásra.
10/10 laci911 válasza:
Az a baj ,hogy a mai nôk ,lànyok igénytelenek....csak egy pl egy àllàs interjún voltam és aki ott volt titkàrnô vonzó volt meg minden de borostàs volt a karja.....amúgy meg az itteni nôket nézem johogy a tehetösebbekre buknak mert 100k kereset mellet nem nagyon lehet szépitkezni meg élni....amelyik nô meg tényleg adja az meg olyan dolgokat vàr el amit legtöbb nem tud nyújtani.....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!