Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az a tézis,...

Mennyire igaz az a tézis, hogy manapság oda jutottunk, hogy a lányoknak sokkal fontosabb egy pasi külseje, mint 20 éve és fontosabb, mint a pasiknak a lányok kinézete?

Figyelt kérdés
A legtöbb tanulmány ezt támasztja alá. (pl-t nem írok, de mindenhol egyre gyakrabban ezt hozzák ki a felmérések).
2012. nov. 2. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:

És akkor mi van?az emberek szépülnek is.Férfiak kondiznak.A nők sminkelik magukat,szépség klinika blablabla.

Akkor az igények miért ne mehetnének feljebb?

2012. nov. 2. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
100%-ban igaz.
2012. nov. 2. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Pontosan így van.
2012. nov. 2. 18:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Mehetnek feljebb, de csak a kereslet kínálattal arányosan. Az igények pedig azt látom, hogy legtöbbször a plafonon van, de a nő nem ad annyit bele, hogy ezt az igényt kiérdemelje.
2012. nov. 2. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, mert nem voltam még egyszerre férfi és nő.

Nőként viszont őszintén örülök ennek.

Na nem mintha olyan bűnronda lennék és kapcsolatom is van, de akkor is :)

6/10 anonim válasza:
Mert k.urvul a világ. Sajnos. Illetve degradálódnak az emberek. Szánalom.
 7/10 A kérdező kommentje:
Hm.
2012. nov. 2. 18:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Tisztára kezd olyanná válni a dolog, mint az állatvilágban. A hímek a színesebbek, ők készítik a fészket is, a tojók meg csak mérlegelnek és választanak. Sokszor ezt látom az embereknél is, hogy a pasi megteremt mindent, a nő pedig beleteszi a fenekét. Most itt nem buta plázás lányokra gondoltam, hanem értelmes és kedves lányokra is. De ők is kezdenek meghibbanni valamiért.
2012. nov. 2. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat nem változott a dolog, csak régen más számított többet (pl. jószágok mennyisége, földterület nagysága, stb). Most meg a pénz és a külső, ami bizonyos körökben a legjobban számít. Önmagában az, hogy ma jobban számít a külső, mint 20 éve igaz lehet, ezt el tudom hinni. Azt nem hiszem, hogy ez csak a lányokra igaz. Én lányként tapasztalom, hogy a fiúknak is ugyanolyan fontos a külső (ami egyébként valamilyen szinten mindenkinek fontos), mint a lányoknak. Én is sokszor tapasztalom a fiúknál, amit te írsz a lányokról, hogy az elvárások az egekben, amit meg nyújtani tudna cserébe az a béka feneke alatt van. Csak hogy egy példát említsek, nemrég olvasgattam valahol hozzászólásokat, és volt egy srác, aki baromi bunkó módon írt a lányokról, nem is nézett ki jól, sőt... de szinte minden mondatában ott volt, hogy a SZÉP lányok... Őt is csak a szép lányok érdekelték. Az meg, hogy a párod mibe teszi a seggét, és hagyod-e, hogy kihasználjon rajtad múlik. Már nem abban a korban élünk szerencsére, amikor a nő nem dolgozhatott. Régebben ugyan talán jobban kiszolgálták a férfiakat a nők, de cserébe azt a nőt el is kellett tartani. Most is vannak normális lányok, ahogy fiúk is, csak sajnos nehezen találnak egymásra.
2012. nov. 2. 19:33
 10/10 laci911 ***** válasza:
Az a baj ,hogy a mai nôk ,lànyok igénytelenek....csak egy pl egy àllàs interjún voltam és aki ott volt titkàrnô vonzó volt meg minden de borostàs volt a karja.....amúgy meg az itteni nôket nézem johogy a tehetösebbekre buknak mert 100k kereset mellet nem nagyon lehet szépitkezni meg élni....amelyik nô meg tényleg adja az meg olyan dolgokat vàr el amit legtöbb nem tud nyújtani.....
2012. nov. 2. 21:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!