Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hogy jutottunk el idáig?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy jutottunk el idáig?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy míg régen simán szinte mindenki benne volt egy filmes-klisés barátság extrákban, manapság kamu önértékelésükre hivatkozva a nők már ugyan ebbe nem mennek bele?

Miben vesz ez bármit is el az önértékelésétekből, hogyha te is akarod, és mindkettőtöknek jó?

Nem értem én már ezt a világot, pedig csak 23 vagyok.

Fél évente ha egyszer akadok olyan nőre, akivel valamit tudok kezdeni... milyen szomorú helyzet.

Vannak olyanok itt, akik kapók erre?

#kapcsolat #Barátság extrákkal #kiolvassaezeketegyáltalán
2020. ápr. 8. 00:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Ingyen szex elköteleződés nélkül? :O Juj minden vágyam hogy zsepi legyek.
2020. ápr. 8. 00:08
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Csak komoly kapcsolatban szexelek. Se kaland se barátság extrákkal nem érdekel és soha nem is érdekelt.
2020. ápr. 8. 00:11
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanitt bojler van eladó.
2020. ápr. 8. 00:11
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Pedig nagyon egyértelmű. Ha tartom magam annyira, hogy ne csak ürítsenek belém, akkor ez nem is jöhet szóba.

Hadd ne illessem jelzővel azokat akik igen.

2020. ápr. 8. 00:12
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem ezt a női logikát hogy zsepi meg ürités. Mintha mi nem élveznénk a szexet vagy nem lenne igényünk rá soha. Ezt valaki elmagyarázhatná..

én pl élvezem ha megszerzem magamnak azt a pasit aki megtetszett és megkapom. Nem úgy élemmeg hogy kihasznál. Sőt még én csábítom el. Megszerzem amit akarok;) Kölcsönösen jól érezzük magunkat és kész. Neki is jó nekem isjó hol a probléma?

Kérdező szerintem nincs változás csak mostanában nem a jmegfelelő hölgyeknél kopogtattál. De mostanában is ugyanannyan vágynak laza kapcsolatra mint eddig. (Mármint most a vírust nem nézve)

(Nem keresek most partnert mielőtt bárki azt hinné)

2020. ápr. 8. 00:18
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindenki rajong egy szexkapcsolatért. Persze vannak kivételek, de szerintem meg inkább az a jó h végre kezd sok nő komolyodni és nem csak szétteni a lábukat egy olyan pasiért aki ugyse akar a szexnél többet
2020. ápr. 8. 00:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Nálam a szex érzelmi alapon működik. Kapcsolatban is akkor,amikor már bízok benne,érzéseim vannak iránta és neki is irántam . Soha nem tudnék egy barátommal lefeküdni, még a gondolat is abszurd számomra. Első barátommal majdnem 2 év után(szűz voltam), második barátommal, aki immár a férjem 3-4 hónap után.
2020. ápr. 8. 01:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj barátom ne picsogjál már mint egy kisgyerek, hogy nem találsz lyukat - mert nagyjából ennyinek tekinted a nőket a kérdéseden átszűrődő gondolkodásmódod alapján. Utána meg hisztizel mint a kisóvodás aki nem kapja meg a kedvenc homokozólapátját és duzzogsz.

Fogadd el, hogy a nők többsége nem "kamu önértékelés" miatt, hanem eme megközelítésed miatt nem akar veled dugni (alkalmilag sem).

"Vannak olyanok itt, akik kapók erre?" - ettől még gondolom mindenkinek privit írsz :D

2020. ápr. 8. 01:08
 9/15 anonim ***** válasza:
58%

5-ös,

elcsábítani nem nagy dolog, csak szét kell tenni a lábad.

Megtartani annál inkább.

És ahhoz már értékesnek kell lenni, nem elég hogy puncid van, mert az összes nőnek van puncija.

Ami meg a zsepit illeti, igenis ki van használva az a nő, aki csak meg van dugva aztán ott van hagyva. Bele lehet magyarázni, hogy "jaja én is akartam" de hülyeség, a biológiai különbséget nem fogod megcáfolni.

De, persze van akinek ez bőven elég, hogy csak 1-2 alkalomra kell, aztán ha komolyat akar a pasi, akkor keres egy high-value nőt, akiért többet kell tennie.

Annyit ér az ember, amennyinek hagyja, hogy kezeljék.

Lehet lepontozni, leszarom, attól még ezek alap törvények, libsiskedéssel lehet szabadoskodni, de hosszútávon nem vezet jóra.

De ha ez kielégítő, akkor hajrá.

2020. ápr. 8. 01:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Most is belemennek, csak nőttek az elvárásaik. Amíg régen bejöttél sok nőnek, most már nem.
2020. ápr. 8. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!