Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális pasik nem léteznek már manapság? Tényleg baromi sokat várok el tőlük?
LEGO-fétisem van. Azzal még átmegyek?
"Azt észrevehettétek, hogy nem írtam hajszínt, szemszínt, jövedelmi viszonyt, lakást, autót és még megannyi dolgot, amik lehet másnak fontosak, nekem nem."
Azt észre. És azt is, hogy a magasizmos tengelyen mozgott az egész leírás, személyiségjegyek megfogalmazása nélkül.
Én annó ennél sokkal szélesebb spektrumra tértem ki a vágyaim leírásában - külsőben is, de nem ez vitte el az egész tartalmat. Mit ad Isten, részben ezen keresztül is egymásra találtunk a menyasszonyommal. Ha volna itt esetleg olyan pasi, mint megfogalmazod kérdésnek álcázott társkereső hirdetésként, ha van esze, nem kezd veled, mert a húson túl nem érdeklődsz a férfi iránt.
Kivéve, ha neki is csak a jóganacis kondisegg kell egy nőből. Akkor jól összeilletek.
27/F. 183 cm. 87 kg. Hogy paramétereket is kapj.
A lábszag, a női ruhába öltözés, és a BDSM pedig hidegrázást okoz nálam.
"Köszönöm a megerősítést, ezek szerint nem csak én gondolom így."
Dehogyis, egy csomó felszínes csaj van még a világon.😃
"Azt észrevehettétek, hogy nem írtam hajszínt, szemszínt, jövedelmi viszonyt, lakást, autót és még megannyi dolgot, amik lehet másnak fontosak, nekem nem."
Azt hittem csak kifelejtetted.😄
Ja, és 25/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!