Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális pasik nem léteznek már manapság? Tényleg baromi sokat várok el tőlük?
"vagy szimplán 185 cm alatti kis minimókus."
Ha nem vagy normális ne várd el, hogy normális legyen a partnered.
"Aki meg nem ilyen, azon egy gramm izom nincs, konditermet utoljára képen látott, a férfiasság csírája nincs meg benne vagy szimplán 185 cm alatti kis minimókus."
Hát igen! Bezzeg a nőstények nyavalyognak, hogy a pasiknak nem tetszenek a molettebbek, a bőrhibásak, a kevésbé kihívóan öltözők és még sorolhatnék megannyi panaszt, de lám most (is!) megmutatkozik, hogy a nőstények az érem másik oldala! Ők sem különbek! Tulajdonképpen egyik kutya, másik eb, az emberfajzatok megérdemlik egymást!
Alapvetően nekem nincs bajom az ilyen elvárásokkal, a megfogalmazáson tényleg változtathatnál, hisz a provokáció lényegében csak előre megfontolt szemtelenség.
(Nekem pl. valószínűleg, mert anyukám is magas, mindig a magasabb lányok jöttek be (175cm+), de igazából velük értettem legjobban szót mindig is, bár általánosítani nem akarok, ki tudja mi lesz jövőre. Én 180 magas vagyok mellesleg)
Csak annyit akartam sugallni, hogy ha már ennyire meghatároznak a külsőségek, legalább normálisan tedd közszemlére az elvárásaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!