Manapság megéri megtanulni leprogramozni egy egész blogot, tekintettel arra, hogy léteznek alternatív megoldások is? (mint pl Wordpress)
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 00:41
1/7 anonim válasza:
Ha te magad programozol, akkor abban csak olyan funkciók lesznek, amikre igazán szükséged van --> gyorsabb lesz
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! És hogyha mondjuk valaki másnak csinálok egy blogot, mert megkért rá, és összeszedjük hogy milyen funkciókat szeretne bele, és én wordpresst vagy más hasonló platformot használok, akkor azzal sincsen semmi probléma? Mármint nem ugyan az, hogyha én írom meg persze, vagy egy általam írt alapot adok oda neki tudom, de bármit változtat az áron?
2019. jún. 30. 10:45
3/7 anonim válasza:
Egyértelmű, kevesebb időt és energiát feccölsz bele, mintha sajátot fejlesztenél.
4/7 A kérdező kommentje:
Szóval minden programozó minden új embernél mindent újra és újra fejleszt? Hm
2019. jún. 30. 18:08
5/7 anonim válasza:
Nyilván nem. Vagy kész cms-t használ, vagy sajátot fejleszt, amivel ha eladható állapotban van szintén gyorsan össze tudja rakni az oldalt, viszont itt a megrendelő a fejlesztés árát fizeti meg. Vagy ha úgy tetszik pl a wp-vel ellentétben a fejlesztő által lekódolt cms nem ingyenes.
6/7 anonim válasza:
De amúgy ha blogról van szó tízből kilenc megrendelő jó eséllyel valami ingyenes, széles körben használt, pluginozható-themezhető cuccal boldog lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt, de mindegy.
2019. júl. 1. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!