Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti emlekeztek meg az elso masztizasotokra?
Hany evesek voltatok?
Hogy csinaltatok?
Utana tudtatok hogy ez mi?
En ma dobbentem ra, hogy fogalmam nincs hogy mikor kezdtem, azt tudom, hogy elobb maszti, majd szexfuggove valtam. :D
14 körüli lehettem. Hát nem most volt, az tény 😂 de az elsőről konkrétan fogalmam sincs. Amire emlékszem, hogy majd később szívesen használtam segédeszközt, ami az egyik hajkefém volt, viszont az utóbbi években ez teljesen kimaradt. 😂
22/N
Már 3-4 éves korában elkezdi felfedezni mindenki a testét és "odanyúl" mert kellemes (csak elfelejtjük idővel). Tudatosan 12-14 éves kor között kezdenek maszturbálni az emberek (van ki előbb, van ki később).
A maszturbáció nem bűn! Sőt nagyon is hasznos, segít felfedezni, megismerni a testedet, a reakcióidat. Ja és még kellemes is, egészségetekre :)
10 évesen, volt egy feltekerhető játékom ami feltekerés után rezgett. Kiváncsiságból oda tettem a puncimhoz és elélveztem tőle akkor először. És azt hittem ez egy szuperképesség amit én tudok egyedül a világon.
20l
Nem nagyon, mert kb 4 évesen kezdtem.
Pont úgy, ahogy most(nem részletezem)
Tini voltam, mikor rájöttem, hogy maszti amit csinálok.
Én is szexfüggő vagyok :D
11 voltam,
ujjal simogattam a csiklómat, bár fogalmam sem volt róla, h ennek ez a neve.
Nem tudtam mi ez, de onnantól fogva mindennap csinálom azóta is.
19/L
Nem, mert nem tudatosan csináltam, csak rájöttem, hogy jó érzés, ha valami simizi a csiklóm. 15 voltam.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!