Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / Férfiak. Ti emlékeztek, hogy az első alkalmatok milyen volt? Jó volt vagy ti is megbántátok? (Lány vagyok, és csak kíváncsi vagyok) Normális válaszokat kérek. Bunkók kínéljenek!
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 20:09
1/9 anonim válasza:
Emlékszem rá persze nem bántam meg bár elég vicces volt az egész (sokat bénáztam)
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt jó, akkor nagyot csalódtam. De ez már nagyon régen volt.
3/9 anonim válasza:
Csodás, meghitt, szenvedélyes. 20 voltam, a barátnőm 24,5. Gyorsan eldurrantam, gumi nélkül és hüvelybe. Ő már tapasztaltabb volt ekkor. 2. aktustól fokozatosan tovább bírtam, úgy a 4.-5. Aktustól már bármeddig. 32F
4/9 anonim válasza:
Nem bántam meg! Csodálatos volt. Igaz sokat szerencsétlenkedtünk, de a végén bele jöttünk.
5/9 anonim válasza:
Emlékszem rá, nagyon jó volt! Egy tőlem idősebb, tapasztalt lány volt. Sokat segített. Nem bántam meg!
6/9 anonim válasza:
Nos, a legelső nem meghitt kapcsolatban volt (a második partneremmel már igen). Utólag visszagondolva sokat bénáztam, de jó volt. Nem megbántam, hanem vigyorogtam utána mint a vadalma, hogy "végre sikerült" :) Az akkori barátnőmmel meg boldog voltam és szerelmes, még közelebb hozott minket a szex.
7/9 anonim válasza:
Csodás volt. Elsők voltunk egymásnak, nagyon érzelmes pillanat volt. Soha nem bánom meg.
8/9 anonim válasza:
jó volt,jó gyors...:D szerintem a megbánás legtöbbször a női oldalon történik.
9/9 onlyjustme válasza:
Jó későn történt, 18 voltam, a Duna parton, ott ismertem meg egy buliban, félre vonultunk a többiektől, ő nem tudta, hogy ez az első, idősebb és tapasztaltabb volt.
Amire emlékszem, hogy sok volt a szúnyog és fél óra után mondtuk, hogy majd később, máshol befejezzük, mert ez így sehogy sem jó. Szóval az első leginkább semmilyen volt. Később befejeztük, bele jöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!