Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy siekrült kiszűrni innen a 18 alatti lányokat? Régebb, teli volt, de se hírük se hamvuk.
Sajnos nagyon más ezaz oldal mint régen
Tele van abreált beteg állatokal
Nem kiszűrték, hanem felnőttek, már más dolgokat csinálnak...
Az én korosztályom, meg a kicsit idősebbek (én 22 vagyok) még akkor szerették ezt az oldalt amikor a modik nem pörögtek ennyire (persze lehet, hogy a jog azóta abba az irányba változott, hogy nincs választásuk)... Akkoriban volt csak igazán beteg az oldal, tele volt elmebetegekkel és trollokkal. De mi úgyszerettük.
És sok rosszat ugyan elüldözték a moderálással, de az GYK lelkét is sikerült valahogy kioltani mellette...
2008-ban, amikor én csak 10 voltam és akkoriban pörgött nagyon az oldal, még napi 10-12 ezer kérdés is jött...
2015-ben már kezdett haldokolni, és lehetett örülni napi 5-6 ezer kérdésnek.
1-2 éve még meg volt a napi 3500 átlagban, most korona vírus idején is éppen hogy csak az 1700 van meg.
Amúgy meg előtte volt, hogy 1400-ig lement.
Van kb. 10 régimotoros örökfelhasználó, akik napi szinten használják az oldalt, meg pár tucat random vendég, unatkozó.
Szóval azok a lányok felnőttek és nem érkezett utánpótlás.
A mai tinik már mást csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!