Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudom így kiszűrni a...

Hogy tudom így kiszűrni a számomra érdekes dolgokkal foglalkozó lányokat pusztán külsőről? Ezt figyeld!

Figyelt kérdés

Most zártam be egy Dél-Amerika országaiban népszerű társkeresőt, előtte meg egy Ázsia vonatkozásút.

Jelenleg egyedül vagyok de élvezem is, szóval semmi érdeklődéssel, unalomból nézegettem a korban hozzám illő lányok profiljait.

Annyi volt, hogy görgettem le egy listát ahol minden lányról 1 kép látszott és az, hogy épp elérhető-e.

Arra figyeltem fel, hogy csak olyan lány profilját nyitottam meg átnézésre aki - mint utólag mindig kiderült - valami (számomra) izgalmas dolgot tanul/dolgozik..

Le kell írnom de csak a megértésért teszem, elég sokszínű, ötletgazdag embernek tartanak és vannak céljaim mint ahogyan eredményeim is..

Szóval láttam egy képet a lányról, bejött, katt és pluszban mindig ott volt, hogy ő egy hasonlóan célvezérelt, motivált ember. Ez nekem azért volt fura mert pl a kolumbiai lányok nem lelkiznek ilyen dolgokon mint, hogy fogorvosként szinte csak bikinis képe van fent vagy vállalkozóként akkora ocsmány a sminkje, hogy hangosan röhögtem rajta..

Valamiből abszolút lejött, hogy kik ők..

Szerintem ezért a tekintet (szemek, szemtájékok) felelősek, kíváncsi lettem tökre, hogy mi látszana akkor az én szememben :)

Mit szóltok? Bántani nem kell, nem veszem fel. Köszi.

25F

2019. jan. 5. 01:37
 1/4 A kérdező kommentje:

*tekintetek

*elérhető-e: szóval, hogy on-line vagy épp nem

2019. jan. 5. 01:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Erre csak te tudod a konkrét választ, mert a kiválasztás tapasztalatokon múlik, és ez mindenkinél változik.

Egyébként a tekintet nagyon sokat elárul egy képről is akár. Pl én azt szoktam kiszúrni mások tekintetébőp, hogy mennyire intelligens ember, és meddig lehet vele elmenni beszélgetésben. De sok, és eltérő ilyen szempont van amire figyelni lehet, és amitől szimpatikussá válhat valaki nekünk. Ez mind tapasztalat.

2019. jan. 5. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2019. jan. 5. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:

"csak olyan lány profilját nyitottam meg átnézésre"

Nézz meg egy pár olyat is, akiket egyébként nem néznél meg. Kíváncsi vagyok, hogy köztük találsz-e számodra érdekeseket.

2019. jan. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!