Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen van még esélyem szűz lánnyal összejönni?
Figyelt kérdés
Én magam sem feküdtem le még senkivel és olyan lánnyal szeretnék akinek én vagyok az első és az egyetlen mint ahogy ő nekem2020. ápr. 3. 10:53
1/14 anonim válasza:
Van. Főleg, he nem mulyaságból vagy még szűz, hanem meggyőződésből. Akkor találhatsz hasonló párt.
2/14 A kérdező kommentje:
Meggyőződésből
2020. ápr. 3. 11:02
4/14 A kérdező kommentje:
Abból a meggyőződésből hogy keresztény vagyok
2020. ápr. 3. 11:11
5/14 anonim válasza:
Akkor csak házasság útán lehet sex.
6/14 anonim válasza:
hát ha te tényleg csak a házasság után akarsz lefeküdni a lánnyal, akkor olyan lányt nehéz lesz találni, aki vár is még X évet, ameddig megtörténik
8/14 anonim válasza:
Ilyenkor az lehet a veszélyes, ha a fiatalok egymás személyiségének alaposabb megismerése nélkül beleugranak a házasságba. Mert ugye dolgoznak a hormonok.
9/14 anonim válasza:
20évesen így vagyok, én még nem találtam
10/14 anonim válasza:
Persze, hogy van esélyed. Az én barátnőm is az, ő is már 19. Mi sem tervezzük még egy ideig, bár egyikünk sem hívő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!