Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz férfiak, képesek lennétek...

Szűz férfiak, képesek lennétek ezért nem összejönni egy csajjal?

Figyelt kérdés
Tegyük fel beleszerettek egy bomba csajba, akiért sokan rajonganak, sokan szeretnének vele járni! Másfél éven át a barátja vagy, leplezed az érzéseidet, bebeszéled magadnak, hogy a csaj csak barátságra vágyik tőled és inkább ez is jobb mint a semmi. Kissé illuminált állapotban veszed a bátorságot és megcsókolod, ez viszonzásra lel, majd ezek után visszavonulót fújsz. Valószínűleg félelemből, mivel tudod a csajnak már sok kapcsolata volt, neked egy sem, ő már nem szűz, te igen, félsz hogy elhagy, és elveszíted és még rosszabb lesz minden stb. Létezik ilyen?
2014. nov. 3. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez baromság
2014. nov. 3. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Bármi létezik, én ilyen gondolkozást nem alkalmaztam volna.:D
2014. nov. 3. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól fél,hogy csak szórakozol vele,és nem gondolod komolyan a dolgot.Úgy pedig nem akar belemenni mélyebben,mert akkor annál jobban összetört lesz a végén...És ezt pont a csaj "tapasztaltsága" miatt részben jogosan is gondolhatja... :)
2014. nov. 3. 20:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja, hogy tudom, hogy szűz, igazából ez inkább csak következtetés. A barátai szerint is nagyon szeret engem és nem akarna elveszíteni, ő is vallott már az érzéseiről és mégis itt tartunk... Szerintem nem merné elmondani, hogy még nem volt senkivel, és fél hogy emiatt szakítanék vele, mert nekem ő kevés lenne, de nem tudom... A barátai se tudnak se egyéjszakás kalandról, se párkapcsolatról, mélyen hallgat és terel a témát érintve...
2014. nov. 3. 20:59
 5/11 anonim válasza:

A gondolkodás reálisnak tűnik én anno nem tettem volna, pedig hasonló cipőben jártam, csak nem mertem soha "megpróbálni" és a mai napig bánom pedig annak már 7 éve és már tényleg csak barátok vagyunk.

Üzenem a fiatal embernek, hogy:

Nagyon szar érzés amikor tudod,hogy életed nőjét vesztetted el.

2014. nov. 3. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

én csak hasonló voltam. én azért nem jöttem össze a csajjal, mert tapasztalatlan voltam szex terén. Bárcsak visszamehetnék az időben! :)

azt hiszi a srác, hogy szórakozol vele, vagy pedig fél attól, hogy nem fog megfelelni neked. nem tudom melyik.

2014. nov. 3. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát én pont így jöttem össze a barátommal:)szóval hajrá!
2014. nov. 3. 21:09
 8/11 LeftBehind ***** válasza:
És mit szólsz ahhoz, az elmélethez hogy ezt vele próbáld meg esetleg megbeszélni? Ha vallott az érzelmeiről, megcsókolt és ő sem közömbös számodra akkor könyörgöm miért a GYK-n kérdezősködsz ahelyett, hogy találkoznál vele és rákérdeznél, hogy most akkor mi a helyzet?
2014. nov. 3. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Én csak emiatt, viszonzás esetén nem fújnék visszavonulót.

Ellenben sok lánynál úgy érzem, hogy semmi esélyem, pont amiatt, mert kis hal vagyok a számára. De ha komolyra fordulna a helyzet, a tapasztalatlanságot nem igazán szégyellném, hanem pont hogy kíváncsi lennék, hogy mit szól hozzá, hogy lám itt vagyunk, viszont nekem "fogalmam sincs a dolgokról". Persze jó lenne, ha az illető kedve ekkor nem menne el tőlem.

2014. nov. 4. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:
kérdező, hány évesek vagytok és mennyi partnered volt?
2014. nov. 6. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!