Szűz férfiak, képesek lennétek ezért nem összejönni
egy csajjal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel beleszerettek egy bomba csajba, akiért sokan rajonganak, sokan szeretnének vele járni! Másfél éven át a barátja vagy, leplezed az érzéseidet, bebeszéled magadnak, hogy a csaj csak barátságra vágyik tőled és inkább ez is jobb mint a semmi. Kissé illuminált állapotban veszed a bátorságot és megcsókolod, ez viszonzásra lel, majd ezek után visszavonulót fújsz. Valószínűleg félelemből, mivel tudod a csajnak már sok kapcsolata volt, neked egy sem, ő már nem szűz, te igen, félsz hogy elhagy, és elveszíted és még rosszabb lesz minden stb. Létezik ilyen?
Bármi létezik, én ilyen gondolkozást nem alkalmaztam volna.:D
2014. nov. 3. 20:40
3/11 anonim válasza:
Attól fél,hogy csak szórakozol vele,és nem gondolod komolyan a dolgot.Úgy pedig nem akar belemenni mélyebben,mert akkor annál jobban összetört lesz a végén...És ezt pont a csaj "tapasztaltsága" miatt részben jogosan is gondolhatja... :)
2014. nov. 3. 20:43
4/11 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja, hogy tudom, hogy szűz, igazából ez inkább csak következtetés. A barátai szerint is nagyon szeret engem és nem akarna elveszíteni, ő is vallott már az érzéseiről és mégis itt tartunk... Szerintem nem merné elmondani, hogy még nem volt senkivel, és fél hogy emiatt szakítanék vele, mert nekem ő kevés lenne, de nem tudom... A barátai se tudnak se egyéjszakás kalandról, se párkapcsolatról, mélyen hallgat és terel a témát érintve...
2014. nov. 3. 20:59
5/11 anonim válasza:
A gondolkodás reálisnak tűnik én anno nem tettem volna, pedig hasonló cipőben jártam, csak nem mertem soha "megpróbálni" és a mai napig bánom pedig annak már 7 éve és már tényleg csak barátok vagyunk.
Üzenem a fiatal embernek, hogy:
Nagyon szar érzés amikor tudod,hogy életed nőjét vesztetted el.
2014. nov. 3. 21:00
6/11 anonim válasza:
én csak hasonló voltam. én azért nem jöttem össze a csajjal, mert tapasztalatlan voltam szex terén. Bárcsak visszamehetnék az időben! :)
azt hiszi a srác, hogy szórakozol vele, vagy pedig fél attól, hogy nem fog megfelelni neked. nem tudom melyik.
2014. nov. 3. 21:03
7/11 anonim válasza:
Hát én pont így jöttem össze a barátommal:)szóval hajrá!
2014. nov. 3. 21:09
8/11 LeftBehind válasza:
És mit szólsz ahhoz, az elmélethez hogy ezt vele próbáld meg esetleg megbeszélni? Ha vallott az érzelmeiről, megcsókolt és ő sem közömbös számodra akkor könyörgöm miért a GYK-n kérdezősködsz ahelyett, hogy találkoznál vele és rákérdeznél, hogy most akkor mi a helyzet?
2014. nov. 3. 23:42
9/11 anonim válasza:
Én csak emiatt, viszonzás esetén nem fújnék visszavonulót.
Ellenben sok lánynál úgy érzem, hogy semmi esélyem, pont amiatt, mert kis hal vagyok a számára. De ha komolyra fordulna a helyzet, a tapasztalatlanságot nem igazán szégyellném, hanem pont hogy kíváncsi lennék, hogy mit szól hozzá, hogy lám itt vagyunk, viszont nekem "fogalmam sincs a dolgokról". Persze jó lenne, ha az illető kedve ekkor nem menne el tőlem.
2014. nov. 4. 10:51
10/11 anonim válasza:
kérdező, hány évesek vagytok és mennyi partnered volt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!