Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom felizgatni a férjem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom felizgatni a férjem?

Figyelt kérdés
Kevés a szex nagyon és felszeretném dobni valami izgalmassal az unalmas napokat. Tippeket kérnék. Én 35 a férjem 38éves.
2020. ápr. 1. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják: kommunikáció. Gondolom ismered a férjed vágyait, mi tetszik neki és mi nem. Ha nem akkor meg ideje lenne megismerni - teljesítsd a titkos vágyait, fantáziáit (ha neked is tetszik). Van pár "univerzális" dolog amit a férfiak többsége szeret pl. szexi rucik, váratlan helyzetek, ha kívánósan rámászol, játékszerek stb. de ez sem minden pasira igaz.
2020. ápr. 1. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom több előttem szólóhoz. Egy szexi ruha nővérke,stewardess jelmez biztosan izgatóan hatna rá. Mindazonáltal egy őszinte beszélgetés vele valószínűleg kihozná belőle mire is vágyik pontosan. Változatos a szex vagy unalmas, monoton?
2020. ápr. 1. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Újításként bevezetni: lábfétis, lábmunka, domináns játékok, vagy t×nrúgás:).
2020. ápr. 1. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Sok jó válasz jött megjelenés és eszközök tekintetében, de foglalkozzunk egy kicsit magával a szituációval is. Nekem ez az egyik legfontosabb tényező a szexuális izgalomban, és ha a férjed is ilyen fajta, akkor az "este 21:30-kor összebújunk" típusú szex valószínűleg végtelenül kiszámítható (és egyúttal unalmas) neki.

Valami olyan helyzetet kéne összehozni, hogy még ne lehessen akció, de már fel legyen birizgálva az izgalma. (mondjuk mert mások is sertepertélnek a házban, de talán még jobb, ha szimplán külön van dolgotok). Mondjuk munka előtt néhány szokatlan, frissítő, izgi jelzés (hogy ezt milyen viselkedés, milyen külső, stb. váltja ki belőle, azt tényleg nem tudhatjuk). Hagy pörögjön egy kicsit a felcsigázott fantáziája, hagy vágyakozzon. Amikor végre eljön az ideje, már meg fog őrülni érted.

2020. ápr. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!