Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosztata izgatasra vagyott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosztata izgatasra vagyott a ferjem ezert csalt meg. Hogy lehet ezt elfogadni?

Figyelt kérdés
Ha belegondolok h a hatsojat izelte egy no, elajulok
2020. márc. 2. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Neked nem mondta előtte, hogy szeretne ilyet? Lehet, hogy annyira prüd vagy, hogy már a kérdést sem merte feltenni?

Ez egy olyan élvezet, amit sok férfi szeretne. Ez is csak egy fajta szexuális izgatás, mint sok más. Bárki megtanulhatja csinálni.

Szóval, nem emiatt csalt meg, ez csak kifogás...

2020. márc. 2. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne kifogás? Én pl. nem akarnám megtanulni birizgálni a fenekét.
2020. márc. 2. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

A megcsalás az megcsalás...

Nem kell elfogadni, ha nem akarod. De én nem bíznék meg valakiben aki ha nem kapja meg amit akar, máris máshoz fordul.

2020. márc. 2. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Ah, s az jobban esne ha azt mondta volna - egyszerűen csak dugni akart egy másik nővel, kívánta az adott csajt?

Ez egy olcsó kifogás a részéről miért lépett félre.

A te döntésed hogy kezeled - megbocsájtasz neki v. sem. Ha van gyerek akkor menjetek el egy párterápiára, ha nincs akkor meg vagy válás, vagy nyitott kapcsolat és "törlesztesz" neki :D

2020. márc. 2. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem az az elsődleges baj, hogy a fenekét nyaldosták, hanem az, hogy 1. valaki mással szerzett szexuális tapasztalatot, 2. a tudtod nélkül.

Ez teljesen független attól, milyen fétise van, viszont 100%-osan szar ember lesz tőle, ennyi.

2020. márc. 2. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Bizony vannak olyan nők, akiknek említeni sem lehet már ilyesmit. Nálunk is ez van, eddig bármit kértem az asszonytól, mindenre nemet mondott. Semmit nem lehet vele csinálni, még a punciszőrét sem hajlandó levégni, pedig az visszanő. Semmit, tényleg semmit. Komolyabb kérést már fel sem teszek neki, úgyis tudom előre a választ.
2020. márc. 3. 08:17
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
túléled, egyébként meg dobd ki
2020. márc. 3. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
6-os, nem volt kötelező elvenni, elvehettél volna valami kis cuncicsajt is.
2020. márc. 3. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon vágyott rá, akkor ezt szerintem előbb mindenképpen veled kellett volna megbeszélnie, nem pedig egyből egy másik nőhöz fordulnia, hogy dugja belé tövig az ujját.

Egyébként erre egyre több férfi vágyik, mert óriási orgazmusokat lehet prosztatamasszázs közben átélni. Olvastam róla, ha párkapcsolaton, házasságon belül ilyen örömökben is részesíti a nő a párját, akkor az egy magasabb szintre emeli az együttélés minőségét. Nagymértékben lecsökkenti a félrelépés valószínűségét.

2020. jún. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!