Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferjem tukorben nezegeti az anuszat akkor lehet biszex?
Figy' te a tudta nélkül nézegeted a telóján milyen fényképek vannak??? Nem vagy kicsit paranoiás?
Kémkedés helyett mit szólnál hozzá ha inkább beszélgetnétek? Ennyire nem ismered azt akivel összekötötted az oltárnál az életedet, ennyire nem bíztok egymásban, hogy amikor látod a tükörben nézi a hátsóját akkor megkérdezd miért teszi?
Pffff... ezért van ennyi válás, mindenki máshoz fordulnak a helyett hogy egymással megbeszélnék.
Nem biztos.
Én is nézegettem a tükörben, mert valami rosszat sejtettem, fájt ott.
Igen, a párom észrevette, és megkérdezte hogy tulajdonképp mit csinálok. Elmondtam, hogy olyan "fura ott lenn", és szeretném látni, mitől az.
Erre ő felajánlotta, hogy megtekinti. Majd' elsüllyedtem szégyenemben, de hát... én is szoktam őt látni bizonyos helyzetekben "alulról".
Megnézte, majd a gyógyszeres szekrényből kivette a Sudocremet, hogy ezzel kenegessem, és itthon azonnal másik vécépapírra váltottunk.
Szóval röviden: kommunikáció. Az sose árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!