Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a ferjem tukorben nezegeti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferjem tukorben nezegeti az anuszat akkor lehet biszex?

Figyelt kérdés
2020. márc. 27. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Lehet nagyon is, de inkább búzás.
2020. márc. 27. 08:07
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Én is szoktam, mert nézem, hogy miről maradnak le a homik. Heteró vagyok. Ez olyan mint ha egy Honda Jazz-be nézes a tréleres hírdetéseket.
2020. márc. 27. 08:10
 3/9 jdfGabrella ***** válasza:
96%
Nem hiszem hogy az lenne.
2020. márc. 27. 08:16
 4/9 A kérdező kommentje:
De harom foto is volt a telefonjaban az anuszrol
2020. márc. 27. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Ha megkért már arra szex közben, hogy dugd meg vagy izgasd ott, akkor van esély rá!!
2020. márc. 27. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Vagy lehet épp valami problémát érez ott, és csak meg is akarta nézni, látszatra mi a helyzet. Aranyér vagy valami.
2020. márc. 27. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pl érez rajta valami furát és azt nézegeti indokolt e orvoshoz menni... en is így szoktam... olyankor az én telefonom is tele van az adott testrész képeivel... nem kell egybòl a legrosszabbra gondolni.
2020. márc. 27. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Figy' te a tudta nélkül nézegeted a telóján milyen fényképek vannak??? Nem vagy kicsit paranoiás?

Kémkedés helyett mit szólnál hozzá ha inkább beszélgetnétek? Ennyire nem ismered azt akivel összekötötted az oltárnál az életedet, ennyire nem bíztok egymásban, hogy amikor látod a tükörben nézi a hátsóját akkor megkérdezd miért teszi?

Pffff... ezért van ennyi válás, mindenki máshoz fordulnak a helyett hogy egymással megbeszélnék.

2020. márc. 27. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos.

Én is nézegettem a tükörben, mert valami rosszat sejtettem, fájt ott.

Igen, a párom észrevette, és megkérdezte hogy tulajdonképp mit csinálok. Elmondtam, hogy olyan "fura ott lenn", és szeretném látni, mitől az.

Erre ő felajánlotta, hogy megtekinti. Majd' elsüllyedtem szégyenemben, de hát... én is szoktam őt látni bizonyos helyzetekben "alulról".

Megnézte, majd a gyógyszeres szekrényből kivette a Sudocremet, hogy ezzel kenegessem, és itthon azonnal másik vécépapírra váltottunk.

Szóval röviden: kommunikáció. Az sose árt.

2020. márc. 27. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!