Férjem 58-éves fél keménységűre tudom felizgatni, teljesen nem merevedik meg, már mindent próbálunk . Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 15:57
1/17 anonim válasza:
Emlékezz rám, emlékezz rám ha elszállnak majd az évek úgy kérlek hogy emlékezz rám....
Elment az idő, megöregedett
3/17 anonim válasza:
Ahogy idősödik, ez sajnos a korral jár.
4/17 anonim válasza:
Mi az a mindent, amit próbáltatok? Csak azért kérdezem, mert ha mindent próbáltatok, akkor nincs mit tenni. Ha leírod, hogy mi az, amit mindennek hiszel, akkor lehet, hogy tudunk mondani valami jobbat.
5/17 anonim válasza:
Az, hogy 58 éves nem jelent semmit. Persze, nem 18, de attól még működhetne a cerka. Van egy fiatalos 69 éves barátom, akinek több 18-28 év közötti barátnője van. Ő napi szinten használja a farkát, és nem csak pisilésre.
6/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam magamtól :szexi ruhát felvenni ,de semmi sem volt ,vagy napközben nagyon szépen beszéltem vele nehogy ez miatt idegeskedjen ,semmi sem változott ,este kérdem tölle mit szeretnél ,hogy csináljak ?akkor sem lett jobb jobb
2010. nov. 17. 16:17
7/17 A kérdező kommentje:
16.11-re a válaszom
2010. nov. 17. 16:18
9/17 anonim válasza:
"az orált már próbáltad ?"
A száj nálad nemiszerv? Orvoshoz is lehet fordulni.
10/17 anonim válasza:
Szexi ruha? Ez vicces. Ne a ruha legyen szexi, hanem Te! Ébreszd úgy reggel, hogy felszopod a farkát. (akkor kezded, mikor még alszik, arra ébred, hogy keményre szoptad) Ez azért is jó lehet, egyrészt olyankor kipihent, másrészt mert nincs ideje idegeskedni, hogy mi lesz ha most sem sikerül. Lehet, hogy nem testi, hanem pszichés eredetű a probléma. Egy kis mennyiségű alkohol is oldhatja a feszültséget. A kokain is, de azt itt nem javaslom. :) Ha a fentiektől sem merevedik meg, akkor jön a következő tippem: vegyél neki Mikulásra egy vákumos pénisz pumpát. Ahogy így körülnéztem a neten 8-15 ezer között lehet kapni. Beledugja a fütyijét, kiszippantja a levegőt és láss csodát, fasż lesz belőle. Kicsit megszopkodod és lehet, hogy kemény is marad. Bocsi, ha vulgáris voltam, de szerintem így sem írtam hülyeséget. f16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!