Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férjem 58-éves fél keménységűr...

Férjem 58-éves fél keménységűre tudom felizgatni, teljesen nem merevedik meg, már mindent próbálunk . Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 15:57
1 2
 11/17 anonim válasza:

[link]

Ilyesmire gondoltam.

2010. nov. 17. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Nahát 16:41-es a könny is kijött a szememből akkorát nevettem. Te biztos fickó vagy, és magadból indulsz ki. Bocs.

Egyébként szegény ember biztos kemény fizikai munkába öregedett bele, biztos nem egy irodába ült és unalmába azon törte a fejét, hogy mikor lesz már este, hogy egy jót dugjak. Tuti pszichés eredetü, már az asszonyt megunta, máshoz meg nincs kedve.

2010. nov. 17. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kor számlájára írható.
2010. nov. 22. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
58 nem 18.minek kell a sex???öregek vagytok már ehez.
2010. nov. 23. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Igenis kell idős korban is a szex.

Sokan örülnének, ha ilyen párjuk lenne, úgyhogy elismerésem a kérdezőnek.

Én sem vagyok már fiatal, de napi rendszeresen igénylem a szexet. Sajnos nekem sem tökéletes mindig, de többnyire egy kis simogatás, szopogatás, stb. megteszi a hatását, bár néha rászorulok tablettára is. Viszont mi csináljuk úgy is amikor nem teljesen merev, megfelelő pózban egy kis kézi rásegítéssel a páromat úgy is el tudom juttatni.

Szóval csak azat tanácsolom, hogy ne legyen ez tabu, bátran vállaljatok be mindent, mert igenis ebben a korban is szükség van a szexre, mégha már nem is olyan, mint negyven évvel ezelőtt.

2010. nov. 28. 10:12
 16/17 anonim válasza:

16:27! TE NORMÁLIS VAGY? 58 évesen nem öreg az ember, miért ne lehetne szexelni? írtam, hogy van egy fiatalos 69 éves barátom, akinek több 18-28 év közötti barátnője van. Jól ismerem a palit, szinte minden nap tolja... 69 éves, és hetente más és más csinos fiatal lányokat kúrálgat

(olyan szép csajokat, akikről legtöbbünk, csak álmodhat). Mindenki akkor öregszik meg, amikor öregnek kezdi érezni magát.

2010. nov. 29. 13:31
 17/17 anonim ***** válasza:
58 évesen ha még szopod meg kézizel az még nem baj,csak már nem olyan,mint 30 évvel ezelőtt.a szex ilyenkor a legjobb.én is minden nap csinálom a párommal,pedig már lassan 65-ösek leszünk,de így a legjobb élvezni.
2010. nov. 30. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!