Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna írni, aki szintén ebben a helyzetben volt nagyon kínlódok a megalázó elutasításoktól? 23/L
Már az is megfordult a fejemben...
Még sose senkim, kövér vagyok, így nem tetszem nekik.
Egy fiú volt, akinek úgy éreztem szimpatikus vagyok és ő is nekem, de ő 2 éve mással van. Nem tudom feldolgozni ezt a veszteséget. Mindig úgy érzem, hogy jobb aztán visszaestek, abba az érzésbe.
Most is sírok nagyon :'(
Eluralkodott rajtad mosta a depi.
De azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy szexre se tudnál találni magadnak senkit. 🙄
33/F
Ide is meg kéne idézni Radics Petit.
Csak szexre én képtelen vagyok
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ezt én írtam tegnap
Egeszen kover embereknek is van tarsuk, alkalmi szexpartneruk, gyakran meglepoen jo kulseju. Ennek az oka nem a kulsodben van, hanem ahogy erzel magad irant. Az a srac foglalt, ha nagyon csinos lennel, akkor is.
Most be kell zarkozni, nem lehet ismerkedni honapokig, de ne ezt a gondolatot noveszd magadban. Muszaj valamit kituzni, amivel ujra kimenve az utcara, szabadon, jol erzed magad. Lehetsz szerelmes, csokolhat meg egy fiu, ha ennek vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!